Levrek Icin Ip Misina Tavsiyesi Lutfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erman93
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Erman93

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Levrek at cek avi icin uygun olan ip misina kalinliklari hangileridir.hem kg yi tasiyacak hemde atis mesafemi bozmuyacak olan onerileriniz varmi?varsa ayni zamanda bu misinaya hangi kalinlikta lider misina almaliyim?

Levrek at cek avi icin uygun olan ip misina kalinliklari hangileridir.hem kg yi tasiyacak hemde atis mesafemi bozmuyacak olan onerileriniz varmi?varsa ayni zamanda bu misinaya hangi kalinlikta lider misina almaliyim?
Benim takımım 0,14 ip ucuna 0,28 lider. Kilogramlık bir balığı hemen hemen hepsi taşır diye düşünüyorum.Ama 4-5 kiloluk birşey de işler değişebilir.

Bir makinamda 0.14 Kendo ve 0.28 şokluk (sadece 70 cm ), Diğerinde 0.14 Daiwa Tournoment EVO 3. makinada 0.18 Shimano Kairiki 4. de 0.18 sufix performance var.
Sufix 832 ile düğümden ve Shimano Kairikiyle erimden dolayı aram açık. Kendo ve floro emektarlarla aram iyi. Daiwa yeni gelin ,gözbebeğim ama daha rüştünü ispatlamadı. Kalama ayarı yanlışsa sağlam misina yok !

Varivas Shore Caster 1.2 isterseniz bir inceleyin gerçekten kaliteli bir ip misine ben bunu Stella 3000hg de kullanıyorum puana kadar bir problem yaşamadım 1 sene oldu.
biomaster sw 4000likde 1.5 ini kullanıyorum ondada bir problem olmadı şuana kadar.
(link)

Back