Tebrikler Abdullah Hocam ,
Yine Maşallah ın var...!
İğnen keskin , avların daim olsun Abdullah Hocam.
Teşekkürler. Bilmukabele...Tebrikler Abdullah Hocam.Avların daim olsun . 👍👍
Bence bu bahtsızlıkla yakında bir trofe takılacak oltana. Sen ona hazırlıklı ol. Trofe hata istemez.Tebrikler Abdullah abi cok sanssizim bu aralar 🙂 2 levrek aldim birini kediye kaptirdik 🙂 buyuk barakuda kiyilattim tas misinayi kesti sahte gitti balikla 🙂 anlaticam hepsini rapor acinca
Teşekkürler Selçuk. Ben hem levrek hem gevrek peşindeydim. Bu hafta tost yapmaya üşendim fırından gevrek almıştım peynirle iyi gitti gece 🙂Tebrikler abi, ben de bu haftasonu havalar nedeniyle çıkamadım, gevrek peşindeydim 🙂 Yalnız Avarel Dalton'u ararken Elvan Dalton'a yakalanmamaya dikkat et 😀
Teşekkürler Barbaros. Sahte kutusu suya giderse sıkıntı büyük. Hepsi kalite değil ama toplamda sıfırları 500 ü geçer. Bütün kaliteleri bir kutuya koyunca kutunun toplamı bugünkü abartı fiyatlarla 1200 TL yi geçiyor. Ama bazılarının siftahi yok 🙂 Mesela sasuke 5 yıldır çantamda azda olsa ara ara atıyorum daha golü yok. Evde de yedeği var. Bilinçsizce at çeke başlamanın sonuçları.Tebrikler Abdullah abiciğim. Bir an çırpınan levrek sahte kutusuna çarpıp sahteleri aşağıya denize dökecek diye korktum. Takipteyim
Teşekkürler Selçuk. Ben hem levrek hem gevrek peşindeydim. Bu hafta tost yapmaya üşendim fırından gevrek almıştım peynirle iyi gitti gece 🙂
Teşekkürler Barbaros. Sahte kutusu suya giderse sıkıntı büyük. Hepsi kalite değil ama toplamda sıfırları 500 ü geçer. Bütün kaliteleri bir kutuya koyunca kutunun toplamı bugünkü abartı fiyatlarla 1200 TL yi geçiyor. Ama bazılarının siftahi yok 🙂 Mesela sasuke 5 yıldır çantamda azda olsa ara ara atıyorum daha golü yok. Evde de yedeği var. Bilinçsizce at çeke başlamanın sonuçları.