Levrek Peşinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umooth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üstad bu meradan bu takımla levrek alman mucize ............

Bir gün burada güzel bir Levrek raporunu göreceğime inanıyorum 😉

Asla vazgeçmek yok kardeşim..
Rüzgarını, havasını saatini yakalayacak ve çok güzel levrekler tutacaksın eminim..
Deniz havası aldın, çay kahve keyfi yaptınsa o bile büyük keyif..
Rastgele ve bol keyifli avlar dilerim..

Aramaya devam, bende gitmiycem,etmiycem diyorum ama olmuyor bir bakmışım spın kamış limde dolanıyorum.😀

fotolara bakılırsa bu avlakta levrek olmaması denızde dalga olmaması gibi bir şey ,bu avlaktan mutlaka balık çıkar yeterki uygun hava ve uygun sahte aynı ana denk gelsin su üstü sahte ile WTD aksıyonu deneyin bu avlakta anladığım kadarı ile biraz sığ bir su ve kayalık su üstü sahtenın en avcı olduğu ortam mutlaka bir kaya arkasına pusu kurmuş levrek atlar sahteye🙂😉,birde zargana topu arkasına slıkon ragot deneyin avlakta, simli olan her zaman daha verimlidir 😉

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Asla vazgeçmek yok kardeşim..
Rüzgarını, havasını saatini yakalayacak ve çok güzel levrekler tutacaksın eminim..
Deniz havası aldın, çay kahve keyfi yaptınsa o bile büyük keyif..
Rastgele ve bol keyifli avlar dilerim..

Evet o bile yetiyor aslında, onun tadı apayrı e tabi balıkta olursa tadından yenmez 🙂

fotolara bakılırsa bu avlakta levrek olamaması denızde dalga olmaması gibi bir şey ,bu avlaktan mutlaka balık çıkar yeterki uygun hava ve uygun sahte aynı ana denk gelsin su üstü sahte ile WTD aksıyonu deneyin bu avlakta anladığım kadarı ile biraz sığ bir su ve kayalık su üstü sahtenın en avcı olduğu ortam mutlaka bir kaya arkasına pusu kurmuş levrek atlar sahteye🙂😉,birde zargana topu arkasına slıkon ragot deneyin avlakta, simli olan her zaman daha verimlidir 😉

ben de öyle düşünüyorum, tavsiyeler için teşekkürler. Rover 98 ve MAxRap ile çalıştım çoğunlukla

umut tebrik ederim bu levrek çok değişken huyları olan kafasına göre davranan bir balık 😀 senin talihsizliğin bu aylarda sanırsam boğalık peşinde olmaları gerek 😀 yanlış hatırlamıyorsam tabii 😀 birde o durgun suda marmara da çok zor olur levrek olduğunuzyer çok güzel denemeye değer

Back