Levrek Süpürgesi (Barchino)

Bahadır abi öncelikle geçmiş olsun, omzunun en kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşmanı dilerim.
Paylaşımın çok güzel ve bilgilendirici olmuş eline sağlık.
Burda balık yakalamaktan çok yeni şeyler keşfetmenin hazzını görüyorum.
Rastgelsin dileklerimle görüşmek üzere.

Sevgili Doğu,
Teşekkür ederim. Teshis ve tasvirinde %100 haklısın😉
Hepimize herdaim rastgelmesi dileklerimle...
Sevgi ve selamlar.

Çok değişik ve bir o kadar kullanışlı ve avcı bir yöntem. Ellerine sağlık Bahadır abi her konuda oldugu gibi bu konuda da kafalarda en ufak soru işareti bırakmadan hakkını vermişsin. Bu yöntemle açacağın raporları heyecanla bekliyorum sevgiler🙂

Sevgili Selahattin,
Merhaba. Rapor ve konularından bir o kadar keyif aldığım kişilerin beğenisi benim için önemli. Teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda gördüğümde imrendiğim şekilde avlarım olur. Örneği aşağıda 😉
Sevgi ve selamlarımla...

(link)

Nette videolarını izlerken çok ılgımı çekmişti ,şimdi yapılışını görünce çektikce neden açığa doğru yüzdüğünü daha iyi kavradım benim uzun sahilli avlaklarımda kullana bileceğim bir alet ayrıntılı raporun ve paylaşımın için teşekkürler ellerinize sağlık 🙂

Sevgili Faruk,
Umarım tüm ilgilenen dostlara faydası olur.
Uzun kıyısı olan avlaklarda verimli olacak diye düşünüyorum. Uzundan kastım en az 1km üstü olan sahiller. Biz yüksek bir kıyıdan da denedik. Eğer uzağa salabiliyorsanız hiç sorun olmuyor. Eşinizle yürüşe çıktınız, ben biraz süpüreyim diyorsunuz 😉😀 Hoş olmaz mı? 🙂
Sevgi ve selamlarımla...

Ellerinize sağlık Bahadır bey, özenle hazırlanmış gayet güzel bir rapor olmuş. Umarım bizim sularımızda da iş yapar. Raporlarınızı heyecanla bekliyoruz.
Rastgele...

Sevgili Gökhan,
Beğenmenize sevindim. Umarım ilgilenen amatör dostlar faydasını görür.
En kısa zamanda raporlarda görüşmek umuduyla, sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...

Çok aydınlatıcı ve izlemesi zevkli bir paylaşım olmuş. Aklınıza ve ellerinize sağlık. Her daim rast gelsin....

iki hafta evvel bir abimle bu aletin çok muhabbetini yaptık.Bence güzel bir alet ama at çeki hiç birşey tutmaz.

Ellerinize emeğinize sağlık,harika bir anlatımla kıymetli bir paylaşım olmuş.Teşekkürler Bahadır bey.🙂

bahadır abi bunu bulan adamın babası kesin lazdır 🙂 şaka biyana bu paylaşımların kafamızın bi kenarında hep bir altarnetif olarak kalıyo eline kafana saglık abicim güzel paylaşım.

Back