Levrek Süpürgesi (Barchino)

Bahadır abi başka denemeler yapabildinmi? balık aldığın günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bir konu var aklıma takılan hemen onuda sormak istiyorum. 🙂 Yat verniği veya cila konusunda hani 4-5 kata gerek kalmadan ahşapı sudan ayıracak başka bir malzeme var mıdır? yani tek seferde halledilebilir mi?

Bahadır abi başka denemeler yapabildinmi? balık aldığın günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bir konu var aklıma takılan hemen onuda sormak istiyorum. 🙂 Yat verniği veya cila konusunda hani 4-5 kata gerek kalmadan ahşapı sudan ayıracak başka bir malzeme var mıdır? yani tek seferde halledilebilir mi?

Sevgili Önder,
Geçen gece bir arkadaşımın deneme isteği ile ona gösterdim. Fakat uykuya yenik düşünce arkadaşım devam etti. Sabah kalktığımda, arkadaşım levrek süpürgesini bıraktığı yerde olmadığını söyledi🙁 Anlayacağın bizim levrek süpürgesi çalındı🙁😡😡 Canım şu aralar çok sıkkın açıkçası. Neyse...
Soruna gelince benim bildiğim en iyisi yat verniği...
Sevgi ve selamlarımla...

Bahadır abi geçmiş olsun, aklım mantığım almıyor nasıl bir millet olduk biz, sahipsiz gördüğümüz herşeyi parçalarcasına yok ediyoruz..

Geçmiş olsun Bahadır çok üzüldüm.
O kadar emek, o kadar heves bir anda gözüdönmüş biri ya da birileri tarafından yokediliyor.
Bu olay şunu da gösteriyor ki bu aparattan elinde olan ve yapmak isteyenler yakarak, kazıyarak isim ve logolarını bu aparata yerleştirmeliler ki çalan da rahatsız olsun..

Bahadır ,hay Allah ,,okuyunca şaşırdım çok üzüldüm o kadar emeğin vardı bu konuda ....bana ,Edize ,gösterecektin nasıl çalıştığını ....😡
nasıl bir toplum olduk anlamakta zorluk çekiyorum,,ama bunu çalan nasılsa bir yerlerde kullanacak ve birileri görecek ,,görenler siteyi bilenler olursa haber vereceklerdir umarım...🙄

Sevgili Önder,
Geçen gece bir arkadaşımın deneme isteği ile ona gösterdim. Fakat uykuya yenik düşünce arkadaşım devam etti. Sabah kalktığımda, arkadaşım levrek süpürgesini bıraktığı yerde olmadığını söyledi🙁 Anlayacağın bizim levrek süpürgesi çalındı🙁😡😡 Canım şu aralar çok sıkkın açıkçası. Neyse...
Soruna gelince benim bildiğim en iyisi yat verniği...
Sevgi ve selamlarımla...

Sevgili Bahadır, emin ol çok üzüldüm ya...😱Senin onu ne emekler vererek yapdığını bilen biri olarak,Lanet olsun...😡Gözüne dizine dursun inşallah diyorum...😡

Geçmiş olsun, peki onu çalan nasıl ve nerede kullanacak ?, dikkat çekmeyecekmi ?, Kullanmak nasip olmasın.

Geçmiş olsun Bahadır abi. Umarım en kısa zamanda bir adet daha imalatan çıkartırsın. Daha levrek raporlarını okuyacağız inşallah ...

Back