Levrek Süpürgesi (Barchino)

Takim kuruldu şimdi sıra kösteklerde

fırdöndü + 3m + 5m + 5m .... şeklinde gidiyor... köstekleri de 2.20 cm yapacağım iki köstek aynı yere gelirse ulaşamasınlar diye

f07c38cf92a41bab391492916564ebfb.jpg
c98001a4c68a2a771d8832556efc6ff6.jpg
a0e58ce9f53ab6554680d5eeccfa06a6.jpg
8ea2e8d1126a768e673a69a8178839c3.jpg
c356df6c24448b4bcbbf7814b43cc5f4.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takim kuruldu şimdi sıra kösteklerde

fırdöndü + 3m + 5m + 5m .... şeklinde gidiyor... köstekleri de 2.20 cm yapacağım iki köstek aynı yere gelirse ulaşamasınlar diye

f07c38cf92a41bab391492916564ebfb.jpg
c98001a4c68a2a771d8832556efc6ff6.jpg
a0e58ce9f53ab6554680d5eeccfa06a6.jpg
8ea2e8d1126a768e673a69a8178839c3.jpg
c356df6c24448b4bcbbf7814b43cc5f4.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel bir takım oldu, güle güle kullanın. Fotoğraf çalışmanızı da çok beğendim. Kardeşinizi de dinlemiş olduk bi güzel🙂
Şimdi bakarken dikkatimi çekti de...Çift fırdöndünün karabinaya bağlandığı halkanın yerine daha geniş çaplı halka mı kullansak acaba. İzlediğim bir kaç videoda öyle halkalar görmüştüm. Hatta karabina yerine direkt halka kullananlar gördüm. Bu haliyle de olur ama benimki sesli (yazılı) düşünce işte🙂

Çok güzel bir takım oldu, güle güle kullanın. Fotoğraf çalışmanızı da çok beğendim. Kardeşinizi de dinlemiş olduk bi güzel🙂
Şimdi bakarken dikkatimi çekti de...Çift fırdöndünün karabinaya bağlandığı halkanın yerine daha geniş çaplı halka mı kullansak acaba. İzlediğim bir kaç videoda öyle halkalar görmüştüm. Hatta karabina yerine direkt halka kullananlar gördüm. Bu haliyle de olur ama benimki sesli (yazılı) düşünce işte🙂
Merhaba Adem bey, çok teşekkür ederim . bu arada şarkının söz yazarı da eşim 🙂 tamamen ailenin ürünü bir video oldu 🙂

fırdöndü karabina kısmı biraz abartılı olacak ama dediğiniz kısıma dediğiniz gibi yuvarlak çemberi olan bir fırdondulu bişey daha aldım genelde hayvan bağladıkları bir şet var belki bilirsiniz zincir dolanmasın diye kullandıkları onu takacağım. onun fotosunu çekmeyi unutmuşum marangozda kaldı teslim alınca onun da fotosunu paylaşacağım. sadece fotodaki karabinayı takarsam sanki sıkışır gibime geldi benimde

cilası bitsin metre ile çok detaylı bir fotoğraflama yapacağım. teşekkür ederim benimde umudum güzel yüzük güzel işler çıkarması.

Hakan bey maşallahı fazlasıyla hakkediyor çalışmanız. Gerçekten başarılı avlar çıkaracak eminim buna. Haftasonu denemelerinizi sadece foto değil video ile de görmek isteriz 😉

Bu arada ölçüleri de merakla bekliyorum. Çalışmanız bana ilham oldu, ben de benzer bir çalışma planlıyorum.

Hakan bey maşallahı fazlasıyla hakkediyor çalışmanız. Gerçekten başarılı avlar çıkaracak eminim buna. Haftasonu denemelerinizi sadece foto değil video ile de görmek isteriz 😉

Bu arada ölçüleri de merakla bekliyorum. Çalışmanız bana ilham oldu, ben de benzer bir çalışma planlıyorum.

Çok çok teşekkür ederim. inşallah bende umutluyum takımdan bu kadar emeğin hakkını verir inşallah. ölçüleri henüz fotoğraflamadım en kısa zamanda yayınlıyacağım. güzel ve detaylı bir kısa film yapmayı düşünüyorum hele bide köstekler dolu gelirse demeyin o filmin keyfine 🙂))

Hakan bey emeğinize, elinize sağlık. Konuyu dizi film gibi bölüm bölüm takip ediyoruM(Z).
Sezon finalini bekliyoruz.

Çok teşekkür ederim . hani dizi tutunca uzatılır ya inşallah bizim dizi de balık tutar bizde uzattıkça uzatırız 🙂))

Hakan hocam elinize sağlık çok güzel oldu çalışmanız. Raglouların önüne ağırlık eklicek misiniz? yoksa direk mi bağlıcaksınız?

Hakan hocam elinize sağlık çok güzel oldu çalışmanız. Raglouların önüne ağırlık eklicek misiniz? yoksa direk mi bağlıcaksınız?
Çok teşekkürler yılmaz bey, buyuk olan Redgill ler kendinden 4 gr ağırlıklı kucuk olanlar ağırlıksız. canibal de ise 5 gr ağırlık var. ağır olanlar derin tarafta hafif olanlar kıyı tarafta olacak şekilde sıaralayacağım kösteklere

Back