Levrek Süpürgesi (Barchino)

Hakan bey samsuna giden barchino değildi,,,benim fishing kontiki idi....onun gövde kısmı fırın küreği nden yapıldığı için ahşaptandı ve yat verniği yle kapalıydı...maliyet motor ünitesinden kaynaklanıyordu....7 ay denizde kalmış...

bende barchino sandım 🙂

Erol Bey Merhaba, Aşk olsun size Adem beyin dediği gibi gizli barchinocu olduğunuz ortaya çıktı neden hiç müdahale etmediniz yapım sürecinde ? 🙂

Bu arada Fotoğrafta gördüğüm kadarı ile yaptığınız barchino klasik tip ama on ve arka plaka aynı ölçülerde gibi . ölçüleri paylaşabilir misiniz ?
Aynı ölçüde deyil 10 cm kısa birinden enide farklı bence ölçüleri filan burda paylaşmak çok büyük sıkıntı sonra sahilde boğaz gibi olacak bi gideceğiz oood biri sağa çekiyor biri Sola biri peşpeşe bence bu konu kaldırılmalı 🙁

20180307_130656.jpg Merhaba Arkadaşlar,

Öğle paydosunda esas deneme yapmak istediğim meraya gittim iş yerime 10 dk mesafede bir yer.
Takımı açtım köstekleri taktım barchinoyu suya saldım 1 mt gitti gitmedi çekilemez hale geldi .
Haftasonu olan fırtına denizdeki tüm yosunları sökmüş tam kıyıya 2 mt olan kısım yoğun yosun tabakası tüm takımı köstekleri bir yosun kapladı ki sormayın hemen sahile çektim 1 saat temizlemesi sürdü 🙂 bu güzel havada spor yapmış olduk oysa denizin bulanıklığı lodos falan harikaydı en kısa zamanda oraya tekrar gideceğim... Fotoğrafları da çektim buyrun...

20180307_130708.jpg

20180307_130701_002.jpg

Back