LEVREKİZM

sonerose

Üye
Tepki
228
Ödül
38
Levrekizm

İnsanın kendi kendine uyguladığı eziyet biçimidir. Bu eziyeti biri bir başkasına yapsa, insanlık suçundan müebbet hapis cezası alabilir ama kişi bu eziyeti bir de üstüne para vererek kendine yaptığında buna levrekizm diyoruz.
Levrekist düşünce sisteminde, temel olarak beş on üstad bulunur. Bunlar eziyette son sınıra gelmiş usta levrekistlerdir. Bu levrekistler piyasaya sürekli levrek avı fotoğrafları ve hikayeleri sürerek ortamı sıcak tutarlar .
Sıcak soğuk, yağmur çamur, gece gündüz demeden ava gidip eli boş dönen levrekistler, tam umutlarının biteceği anda karşılarına çıkan bir vuruş ya da bir ispendekle bu sevdadan vazgeçemezler. Lüferizm zamanlarında kayıplar yaşansada bağımlılığını tamamlamış olanlar illaki geriye, daha büyük bir aşkla geri dönerler. Onların ben ettim sen etme diye ağladıklarını görenlerde ayrılmaya pek cesaret edemezler.
Lüferizm'in tersine levrekizm'de mera söylenmez. Mera söylemek levrekizm'in en büyük günahlarındandır, cezası ağırdır .
Levrekizim'in olmazsa olmazlarından birisi de hepimizin geleceği için limitlere uymak ve uymayanları uyarmaktır. Oltasına gelen ispendeği alıkoymak bir levrekistin en büyük ayıbıdır. Kendilerini levrekist gibi gösterip ispendekleri alıkoyan kişiler gruplarda ve forumlarda en ağır şekilde cezalandırılır.
Levrekizm'in diğer bir düşmanı ise levrekist eşleridir. Sürekli taciz ve acitasyonla bıktırma ve usandırma yoluna giderler. Bu yolda nice levrekistler kaybedilmiş, helak edilmişlerdir.

Sonuç olarak Levrekizm tüm imkansızlıklara karşı levreğe gidebilme ve tutabilme ihtimalidir. Levrekizm doğayla başbaşa kalma denize rüzgara dokunma arzusudur. Levrekizm tüm zorluklara tüm olumsuzluklara karşı koyabilme gücünü, kendinde bulabilmektir. Biz levrekistler, hayatta çok istediğimiz bir şey olmadığında yine de güleriz. Herkes güneşli ve aydınlık bir günü sever ama biz buz gibi soğuk bulutlu ve rüzgarlı günleri de severiz. Biz sadece olduğunda değil, olmadığında da levrekçiyiz...
Soner
2015-08-28 21.38.37.jpg

Son düzenleme:
tam 8 aydır yüzünü göstermedi. artık ben kimsenin levrek tuttuğuna inanmıyorum. bir fotoğrafı photoshop ile çoğaltıp resimlerine yapıştırıyor herkes. mart ayında aldığım arabam şuan 12500 kmde ve bunub 7 8000 kmsi bu hayalin peşinde katedildi. bir levrek olmasa bir vuruş bir takip bunları geçtim şöyle bir kafasını çıkarıp selam verse en güzel sahtemi kırıcam.

Selamlar,cok guzel yazmissiniz 🙂

Cumartesi aksami baslayan levrek avim burnumun dibine gelen (Sabah suyu) ve beni ve arkadasimi fark edip derinlere kacan tahmini 50-60 cm bir firari ve onun hayali ile son buldu 🙂

Dun cok kisir gecdi benim adima,dunki avda daha once defalarca deneme yapip sifir ceken bir Arkadasimin Milli olmasıydı tek sevinç konusu Yakaladığı 51 santimlik levreği bir yıl öncesinde söz vermiş olduğu gibi saldı.

Düne ait hikayem bu belirtmeden geçmeyeyim dedim

tam 8 aydır yüzünü göstermedi. artık ben kimsenin levrek tuttuğuna inanmıyorum. bir fotoğrafı photoshop ile çoğaltıp resimlerine yapıştırıyor herkes. mart ayında aldığım arabam şuan 12500 kmde ve bunub 7 8000 kmsi bu hayalin peşinde katedildi. bir levrek olmasa bir vuruş bir takip bunları geçtim şöyle bir kafasını çıkarıp selam verse en güzel sahtemi kırıcam.

Selamlar evet çok doğru bir tespit, Aylar önce yakaladığı levregi buzluktan çıkartıp meraya getirip resim çektirenlermi dersin,photoshop uzmanlarimi dersin 😀

Cok bilirim cok tutarim diyip atip tutup kilcik bile yakalayamayip baskasinin tuttugu balikla resim cektirenler,iki tane balik tuttum diye mera saklama ic gudusu ile enseye tokat gote parmak olduklari arkadaslari ile muhattap olmayanlar var hersey cikar olmus,

Kizim sana soyluyorum Gelinim sen anla 🙂

Back