Levreklerin Efendisi

Aslında kimse kızdırmadı sevgili Murat.
Sadece kendi,kendime söz verip birde bunu muhtelif forumlarda adeta bir iddia halinde yazmak geldi içimden.
Böylece motivemi sağladım ve inşallah lafımın altındada kalmayacağım.
Artık sizleri burada beklemek yerine,aylığımın bir kısmı ile yakıtımı doldurup ben kardeşlerimin yanına gidecek ve avlanacağım.
Bakın söylüyorum.
Bana bukadarda levrek yakalanırmı kimse demesin.İşte o kadar yakalayacağım.
Amma çoğunu salacağım.
Sevgiyle kal

ınsallah vedat abi,ölçüp ölçüp salarsın levrekleri ,bizde burdan izler,herzamankı gibi sizi taktir ederiz,,,,,

Sevgili Vedat Abi,
Keşke sana yoldaş olabilsem de o levreklerin hakkından birlikte gelebilsek. 🙂
Rastgelsin

sen benim için levreklerin efendisi degil deniz ananın bize sundugu en buyuk EFSANESİN iyiki varsın heni eskiler derler ya bizim zamnımızda bu vardı şu vardı sende bizim zamanımızın en bilimlli efsanesisin saygılar vedat baba.

bol görselli olursa bu avlarınız çok güzel olur vedat amca.

Fırtına öncesi sessizliği bozan bir ilam olmuş Vedat abi.
Sana şimdsiden rastgele diyeyim.Sağlığın elverdiği sürece sana değil levreklere
bol şans dilerim,zira elinden kurtulmaları zor.
Keşke bende sana eşlik edebilsem.

Vedat abim, hiçbirşeyi ispatlamaya gerek yok kim ney olduğunu az çok herkes biliyor, Senin lakabına yakışır Levrekleri sabırsızlıkla bekliyoruz, ekuri lazımmı abi 🙂

Sevgili Vedat abicim geçen uzun yıllara ve ilerlemiş yaşına rağmen meşakkatinden eksilmemiş olması sevindirici sizi tanıyorum kendinizden emin bir kişiliğiniz var o kadar tecrübenin belirtileri nur yüzünüzden paylaşımlarınızdan ve size ton ton amca 🙂 görüntüsü veren sakallarınızdan okunuyor daha önceki paylaşımlarınızdan levrek ile ilgili konuların bulunmaması eminimki levrek avına çıkmayışınızdandır şimdi acıyorum o levreklere bakalım hangi deliğe girip vedat amcanın sırtısından, yemlisinden,sahtesinden kendilerini saklayacaklar yok onlara hiç mi hiç şans tanımıyorum yazınızdanda anlaşılacağı gibi çok iddaalı bir girişiniz var eee yılların tecrübesi,sabır ve meşakkat bir araya geldiyse motivasyon yerinde demektir. Şahsen ben bir levrek avcısı olarak bu konudaki değerli paylaşımlarınızı merakla bekliyorum rasgele bol avlar diliyorum.
Not: Vedat amca özel mesajlarınıza bir bakarmısınız bir konu hakkında tecrübenize ihtiyacım var sevgiler.

Sevgili Vedat Abim benim bildiğim bir ünvan , lakab veya isim bir kimsenin yapacakları için diil yaptıklarından dolayı verilir. Yaptıklarınla bunu hak etmişsin üzerine yapşmış bu ünvan çıkaramazsın bence. Sevginle kalıyorum. RAsgele.

her ne kadar tanışmış olmasak bile bu ve mutelif forumlardaki tüm paylaşımlarınızı okumuş,
içlerinden kendime uygun olanları almış birisi olarak,
açmış olduğunuz konuyu çok gereksiz buluyorum.

ne levrekler ne sinolar nede diğerleri,
siz amator avcılığın ve tecrübe aktarımının en değerli bireyisiniz şu sanal ortamda,

menfaatten arınmış,sadece sonuca yönelik her türlü müsübetle savaşan bir duayensiniz ve hiçbir kimse bu gerçeği değiştiremez,

dolayısı ile levreklerin efendisi değil,denizlerin ve avların efendisi daha doğru olurdu sevgili üstad'ım,

Allah size uzun ömür ve sağlık versin,
bizlere aktaracağınız daha çok şey var......

Sevgili Vedat Abi öncelikle açmış olduğun konulardan ve avladığın balık raporlarını ve yaşamış olduğunuz adranalin yüklü hikayelerini okurken kendimden geçiyorum,deniz ve balık sende öyle bi duygu olmuşku onlar olmadan olmaz anladığım kadarıyla biraz inantçı dediğini yapan yılların eskitemediği ustaların ustası vedat babamızsın şimdiden raporlarınızı dört gözle bekliyoruz.allahım sizlere uzun ömür ve sağlık versin sizlerden öğreneceğimiz çok şeyler var vedat abi kalın sağlıcakla ALLAHA EMANET OLUN ...İĞNENİZ KESKİN RİVARINIZ BALIK DOLSUN

Back