ErdalYildiz
Daimi Üye
Bölüm : Levreklerle dans
Bu akşam balığa çıkarken Adem Soylu aradı Hocam balığa gidiyoruz gelir misin diye.
Kararlastirip saat 17.10 gibi çıktık. Saat 18.00 gibi buluştuk merada. Dolunay doğmadan Remixon fortuna salti pembe Kafa ile bir Levrek aldım. Adem kepçeledi.Bu sefer yanımda kepçe getirdim ne olur olmaz diye.
Ay kendini gösterince strike Pro Eg 063 kahverengi efsaneyi taktım. Bir balık daha oltada.
Adem de turko kahverengi ile bir balık aldı.
Yeni aldığım River 125 f mat tiger sahtemi taktım. Yeşil canavar diye dalga geçiyoruz kendi aranımizda açıkta güm bir balık daha.
Mustafa Keskin aynı sahteye bir daha balık vurmuyor galiba dedi. Bende senin teorini çürüteyim de gör dedim
2 dakika sonra bir balık daha.
Saat 23.00 gibi avı bitirdik.
Uzun aradan sonra 4 güzel balık tutmak iyi geldi
Çok güzel bir av gecesi oldu.
Deniz dalgalı ve bulanık hava açık
Makine daiwa stezz 2500
Kamış Shimano Dialuna 290 8-45
Sahteler
Remixon fortuna salti pembe Kafa
Strike Pro Eg 063 kahve
River 125 f Mat tiger
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu akşam balığa çıkarken Adem Soylu aradı Hocam balığa gidiyoruz gelir misin diye.
Kararlastirip saat 17.10 gibi çıktık. Saat 18.00 gibi buluştuk merada. Dolunay doğmadan Remixon fortuna salti pembe Kafa ile bir Levrek aldım. Adem kepçeledi.Bu sefer yanımda kepçe getirdim ne olur olmaz diye.
Ay kendini gösterince strike Pro Eg 063 kahverengi efsaneyi taktım. Bir balık daha oltada.
Adem de turko kahverengi ile bir balık aldı.
Yeni aldığım River 125 f mat tiger sahtemi taktım. Yeşil canavar diye dalga geçiyoruz kendi aranımizda açıkta güm bir balık daha.
Mustafa Keskin aynı sahteye bir daha balık vurmuyor galiba dedi. Bende senin teorini çürüteyim de gör dedim
2 dakika sonra bir balık daha.
Saat 23.00 gibi avı bitirdik.
Uzun aradan sonra 4 güzel balık tutmak iyi geldi

Çok güzel bir av gecesi oldu.
Deniz dalgalı ve bulanık hava açık
Makine daiwa stezz 2500
Kamış Shimano Dialuna 290 8-45
Sahteler
Remixon fortuna salti pembe Kafa
Strike Pro Eg 063 kahve
River 125 f Mat tiger
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi