LEVREKTE bu yıl hamsi moda :)

slm yeni bi konu açmak istemedim levrekle alakalı bi iki sorum olacak arkadaşlar şileye avlanmaya gitmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum nerde hangi saatlerde avlanmalıyım

Tebrik ederim murat bey paşalararın maşallahı var avınızın devamını dilerim.

Tebrikler hoca,bize eziyet ettireceksin spin takım yanında surf kamışda bulunduracağız artık yanımızda kendine iyi bak rast gelsin.

Haklısın ustam..anlatayım ama çok basit... uçta 75 gr kurşun olan 2 köstekli bir buçuk kulaç boyunda bir takım kurun...hmsileri kancalara sadece kafasından 1 kez geçirin ve dalganın kırıldığı yerin hemen arkasına atınız....kamışı sağlamca dikip misinayıda gergin bıraktnız mı levrek KAPAN ı hazır....
biraz yemek tarifi gibi oldu ustam ama..anladın sen onu 🙂 selamlar....

sizin oralarda iskorpit yok galiba 🙂 ama helal olsun ölü balıkla levrek tutmak iyi iş ben canlısıyla zorlanırken 🙂

Haklısın ustam..anlatayım ama çok basit... uçta 75 gr kurşun olan 2 köstekli bir buçuk kulaç boyunda bir takım kurun...hmsileri kancalara sadece kafasından 1 kez geçirin ve dalganın kırıldığı yerin hemen arkasına atınız....kamışı sağlamca dikip misinayıda gergin bıraktnız mı levrek KAPAN ı hazır....
biraz yemek tarifi gibi oldu ustam ama..anladın sen onu 🙂 selamlar....
Murat çım tebrikler . Hamsili takımda iğne olarak ne kullandın kardeşim.
Rastgele 🙂

Back