Levrekte iş yaparmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arcan

Aktif Üye
Tepki
618
Ödül
103
Herkese Merhaba
Birkaç günlüğüne karadenize gideceğim. Sizce bu silikonlardan hangisi veya hangileri levrekte iş yapar?? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.IMG_0114.JPG

1 ,4 ve 5 numara dikkat cekici 🙂) levrek bu ilgisini ceken herseyin bi tadina bakar🙂

Kardesim ustten 4. ile en alttaki ikili is yapar. Ustten 4. sekli ve rengiyle is yapar. Alttaki ikili ragot raglou benzeri heralde. Raglounun mavisi cok guzel is yapiyor. Sekli benzer oldugundan aksiyonuyla is yapar diye dusunuyorum.

images (1).jpg

Senin cevaplar hep 4x4'lük zaten abi.
Arcan bir süredir 1.5-20 gram atarlı piç bir kamış deniyorum. Her elime alışımda aklıma sen geliyorsun. Boyu 1.90 ağırlığı 100 gram ama , 2.70 lik kamışım diye geçinen sırıklara posta koyuyor. Benden tam not aldı ,senin onayını bekliyor.Vakit ayırda ,gezdir biraz garibanı ...

Arcan bir süredir 1.5-20 gram atarlı piç bir kamış deniyorum. Her elime alışımda aklıma sen geliyorsun. Boyu 1.90 ağırlığı 100 gram ama , 2.70 lik kamışım diye geçinen sırıklara posta koyuyor. Benden tam not aldı ,senin onayını bekliyor.Vakit ayırda ,gezdir biraz garibanı ...
Abi gezdirmek benim işim. Hatta balık tutmayı bile öğretebilirim 🙂 hele bide senin elin değmiş ki offf. Korkulur o kamıştan.

Back