Lideri klips ile bağlamak

Burak1971

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhabalar, devamlı set değiştirdiğim ve özellikle karanlıkta lider ile an misina hattını görmekte zorlandığım için lideri klips ile bağlıyorum. Bu konuda tecrübe edenlerin ilave görüş ve veya olumsuzluklarını da yazabilecekler olanların düşüncelerini almaktan memnuniyet duyarım

Merhabalar, devamlı set değiştirdiğim ve özellikle karanlıkta lider ile an misina hattını görmekte zorlandığım için lideri klips ile bağlıyorum. Bu konuda tecrübe edenlerin ilave görüş ve veya olumsuzluklarını da yazabilecekler olanların düşüncelerini almaktan memnuniyet duyarım
Ben anlayamadım. Lideri nasıl klips ile bağlıyorsunuz? Klips kamışa kadar gelince ne oluyor? Lideri çok mu kısa tutuyorsunuz?

Amacınızı bende tam anlayamadım. Eğer at çek avında bunu yapıyorsanız iri balık geldiğinde o heyecan ile sararken zamanında duramayıp klipsi ilk yüzüğe çarparsanız yüzük içten kırılabilir.

Lideri avcılık arttırmak için kullanıyorsanız klips kullanımı burada da bir tezat oluşturuyor. Öte yandan spin kamışlarında ilk halka lrf kamışları kadar dar değil iyi atılmış bir lider düğümü olduktan sonra düğüm kamışın içindeyken atış yapmakta çok sorun olmayacaktır.

Spin kamışı ile gezer kurşunlu vb yemli avı yapıyorsanız bu durumda da klips dipte yosun vb ile takılma yapacağından sorun oluşturacaktır.

Bence bu uygulamadan vazgeçmelisiniz.

Anlatmak istediginiz sey; lider dugumu yerine orgu misinanin ucuna klips baglayip, lider degistirme durumunda klips yardimi ile lider takmak mi?

Back