Light Jig Palaska Avımız (kılkuyruk)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inan01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uzakdoğu gezimde , balık hallerinde çok gördüm bu balığı . Genelde okyanus kıyılarında çıkıyor sanıyordum bu paylaşımı görene kadar . 🙂 Tebrikler , bol bereketli bir av olmuş İnan bey .

Özellikle Japonlar çok seviyor ve inanılmaz boyutlarda yakaladıkları balıklar var 🙂 Çok teşekkür ediyorum..

Tebrikler yine güzel bir av.

Teşekkürler 🙂

Tebrikler güzel balıklar Rastgele

Teşekkürler 🙂

Tebrikler İnan abi balıklar senden kaçamıyor 😀

Cazibe önemli 😀 Eyvallah kardeşim

Selamlar;

Dün gece ciddi derecede; halk tabiri ile "kayış balığı" sürüsüne düştük. Bize de keyfini çıkarmak kaldı 🙂

Balıklar ağırlıklı olarak pembe renkli jigleri tercih etse de küçük maket yemlerle de balık aldık.

Birçok balıkçı, " bir kayış, bir lüfer" dese de ben bu balığın lezzetine hastayım. Yıl içinde bir mevsim bu denli sürülere denk geliyorsunuz. Dolayısıyla bu lezzetten mahrum kalmak istemem ki tadına bakmayan varsa mutlaka tavsiye ediyorum 🙂 Lüferi her zaman yakalarız be ya 😀

Hepinize çok daha güzelleri rast gelsin.

(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Ben bunu görmemişim yaaa. Çoktandır İnan şöyle güzel bir rapor paylaşsa da gözümüz gönlümüz açılsa diyordum. Maşallah.

Bu arada lüferi her zaman yakalarız tavrın hiç hoş değil. Forumda lüfer ve kofana yakalayamayan birçok insan var 😢😢😢

Akdeniz kıyılarında youtube da tutanları görmüştüm ama nadiren 1-2 tane yakalıyorlardı hep siz maaşallah güzel av çıkarmışsınız sudan ilk çıktığında aşırı parlak ayna gibi bir balık 🙂

Selamlar;

Dün gece ciddi derecede; halk tabiri ile "kayış balığı" sürüsüne düştük. Bize de keyfini çıkarmak kaldı 🙂

Balıklar ağırlıklı olarak pembe renkli jigleri tercih etse de küçük maket yemlerle de balık aldık.

Birçok balıkçı, " bir kayış, bir lüfer" dese de ben bu balığın lezzetine hastayım. Yıl içinde bir mevsim bu denli sürülere denk geliyorsunuz. Dolayısıyla bu lezzetten mahrum kalmak istemem ki tadına bakmayan varsa mutlaka tavsiye ediyorum 🙂 Lüferi her zaman yakalarız be ya 😀

Hepinize çok daha güzelleri rast gelsin.

(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Tebrikler... hayatımda ilk defa gördüm duydum nerede çıkıyor bu balık tezgahlarda göremediğimize göre pek yok herhalde..

Back