Bulundu Light Spin Kamış Aranıyor.

RedBlack

Üye
Tepki
19
Ödül
13
Başlıkta da belirttiğim gibi light spin kamış arıyorum. 3-5-7 ....28 gr aralığında olabilir. Temiz kullanılmış ve tamir görmemiş olması önemlidir.

Black Hole Ns Dark Horse 8-28 öncelikli aradığım model.
Teşekkürler

Başlıkta da belirttiğim gibi light spin kamış arıyorum. 3-5-7 ....28 gr aralığında olabilir. Temiz kullanılmış ve tamir görmemiş olması önemlidir.

Black Hole Ns Dark Horse 8-28 öncelikli aradığım model.
Teşekkürler
Merhaba x ride 962ml 10-30 var ama tamir gördü( 2.avında şansızlık) yaptırıp balık da aldım,aksiyonda yada atışta sıkıntı yaşamadım..uygun sayarım 500tl olur

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba x ride 962ml 10-30 var ama tamir gördü( 2.avında şansızlık) yaptırıp balık da aldım,aksiyonda yada atışta sıkıntı yaşamadım..uygun sayarım 500tl olur

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamir gördü derken hocam. Kamış neresinden kırıldı? Tamirde orjinal parçalar mı kullanıldı?

Ben de uzun süre bu arayış içindeydim. Ballistic mi, Exceler mı vs. derken Okuma'nın yeni Helios SX serisinin 270 8-25 atarlı kamışını buldum. Bu kamışın onlarca videosunu izledim, yurtdışı sitelerinden araştırdım ve kamışta karar kıldım. Büyük ihtimalle bugün elime geçer kargo dağıtımda görünüyor. Geldiğinde ilk izlenimimi aktarırım.

Back