Line Dancer Hakkında

Peki son sorun deneyen abilerimize ipi sararken açıdan dolayı hatalı sarım vs sorunlarına yol açıyor mu?
Kamış atar aralığına uygun gramajdaki sahtelerde sarım hatası farketmedim. Dolanma hiç olmadı düğüm olmadı. Tabi denediğim hava sakin bir havaydı rüzgar 0 dı. Rüzgarda farkedermi bilemiyorum. Birde atışı yaptıktan sonra misina boşluğunu alıp misinayı daha sonra line dancer aparatına yerleştirmek gerekiyo. Yoksa dolanma oluyor hatırladığım kadarıyla. Yazarken aklıma geldi bir anda ilave etmek istedim.

Kamış atar aralığına uygun gramajdaki sahtelerde sarım hatası farketmedim. Dolanma hiç olmadı düğüm olmadı. Tabi denediğim hava sakin bir havaydı rüzgar 0 dı. Rüzgarda farkedermi bilemiyorum. Birde atışı yaptıktan sonra misina boşluğunu alıp misinayı daha sonra line dancer aparatına yerleştirmek gerekiyo. Yoksa dolanma oluyor hatırladığım kadarıyla. Yazarken aklıma geldi bir anda ilave etmek istedim.

İyi yaptın usta çok kıymetli bilgiler aklımdaki bir soru işaretiydi bu teşekkürler bilgiler için. 1 2 haftaya deneyip yazacağım buraya.

aparatın olğu yere makaralı bişey koysak yinede aksiyon verir mi ? ne dersiniz ?
ben denedim alarmlı makara taktım benzer aksiyon veriyor ama sabit tutamadım aparatı efektif olmadı.Yalnız makara olduğunda balık tasmaladığında onu ordan çıkartmak zor olabilir.

linedancer sağolsun ihsan abi bana almış ama test edemedik.

bakır telden yaptığım benzer aparat ile baya etkili olduğunu görmüştük.Tam olarak WTD aksiyonu yapmasa da kolunu yorulduğunda kullanabileceğiniz bir aparat.Ayrıca su altında da aksiyon veriyor.

ben denedim alarmlı makara taktım benzer aksiyon veriyor ama sabit tutamadım aparatı efektif olmadı.Yalnız makara olduğunda balık tasmaladığında onu ordan çıkartmak zor olabilir.

linedancer sağolsun ihsan abi bana almış ama test edemedik.

bakır telden yaptığım benzer aparat ile baya etkili olduğunu görmüştük.Tam olarak WTD aksiyonu yapmasa da kolunu yorulduğunda kullanabileceğiniz bir aparat.Ayrıca su altında da aksiyon veriyor.
Merak ettim bende bi deneyeyim bakalım nasıl olacak , gerçi 1,5 aydır balık namına bişey yok buralarda ama

Kamış etrafında gerekli ayarı tutturamadım böyle bir çözüm buldum. Bakalım denemede ne olacak şimdilik şurada kalsın 🙂

Dosyalar

• 08160128-22E3-4C42-ADF3-AC5E70672B76.jpeg
    08160128-22E3-4C42-ADF3-AC5E70672B76.jpeg
    19.2 KB · Okunma: 34
Çok güzel olmuş elinize sağlık fakat misina gelen kısımda dıştaki kabloyu soymamız sürtünme ve ipe deformasyon açısından daha faydalı olmaz mı?
ondan pek emin olamadım çünkü soyduğun kısmın plastik yeri zımparalamak lazım yoksa ip oraya takılabilir yada zarar görebilir.

çok uzun kullanmadım ama bu şekilde evet ip fazla ısınabilir plastikten ötürü.

Back