line dancer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
izlediğim bir video da kullanılan aparat ilgimi çekti sahteye inanılmaz bir aksiyon veriyo.bu sadeece tatlı suda mı kullanılır.yoksa tuzlu su avlarındada işe yarar mı.kullanan yada bilgisi olan varmı.özellikle amcamdan yorum bekliyorum.
(link)

işe yarıyormu gerçekten seref abi .önerirmisin

Yeterince deneme şansım olmadı.
Geçenlerde deneyeyim dedim benim bassterraya uymadı deneyemedim.
Bunları 3 boy olarak satıyorlardı. Elimdeki en büyüğü olmasına karşın kalmışa takmak mümkün olmadı.
Elimde 3 boyu da olması Kazım bulabilirsem.
Denemek istiyorsan kurcalarım kutuları.
En büyüğü bildiğim yerde zaten. 🙂

Yeterince deneme şansım olmadı.
Geçenlerde deneyeyim dedim benim bassterraya uymadı deneyemedim.
Bunları 3 boy olarak satıyorlardı. Elimdeki en büyüğü olmasına karşın kalmışa takmak mümkün olmadı.
Elimde 3 boyu da olması Kazım bulabilirsem.
Denemek istiyorsan kurcalarım kutuları.
En büyüğü bildiğim yerde zaten. 🙂[valla denemek isterim bu arada levrek kovalamaya ne zaman gidecez abi : ))

valla denemek isterim bu arada levrek kovalamaya ne zaman gidecez abi : ))

Levrek işi zor Gökhan.
Onu kovalamak için İstanbul dışına çıkmak lazım. Ben şehir içinde bile zor hareket ediyorum malum.

Line Dancer'i ulaştırayım bir şekilde ve dene. Sonuç alırsan sipariş edersin hem kendine, hem arkadaşlarına

Bende kendim yapmıştım kaybolan kamışımda. Bir aksiyon veriyor. Kendin aksiyon vermekten yorulunca kullanabilirsin.

Ise yarar görünüyor eğer yapısı halka gibi ise misinaya zarar vereceğini zannetmiyorum
Spin kamışlarda aksiyon vermek icin ilk yüzükten once bir hakla var aynı işlevi görünüyor mu ki bu ürüne ihtiyac oluyor ?

Back