Lineaeffe Spider Surf 4,20 mt 220 gr Organizasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O rakamlara maliyeti kurtarmaz derler 🙂

@shimano Başkan napacan spider surfu gezer halkalar dönüyor her 3 atışta 🙂 az daha bekle elektralar geliyor gezer halkasız 😉
Barışım yeni gelen kamisa baktım kamış ağır 420 Gr birde ucu çok ince geldi bana ya spider kamış ile atış yapanları izledim gezer halka döndüğünü görmedim iyi sıkışınca gezer dönmuyor sanırım.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar,
benim bir sorum olacak,
Okuma ravenger ile kıyasladığımızda nasıl bir kamıştır, abime kamış bakıyorum, fakat benim ravenger 200 gr da çok esniyor atar iken, beni gıçık etti, çekerken ise balık varmış gibi esniyor,

iki gün önce sattım eski makine ile birlikte Revenger ı ,
yemlide falan çok iyi ancak uzak atışta dediğiniz gibi esniyor ve atış erimi düşük oluyor.
Ben salina aldım ancak yedek bir kamış daha bakıyorum ve lineaeffe düşünüyorum .
Yazılan fiyatlara bulunursa bende listeye girerim 🙂

saygılar

Barışım yeni gelen kamisa baktım kamış ağır 420 Gr birde ucu çok ince geldi bana ya spider kamış ile atış yapanları izledim gezer halka döndüğünü görmedim iyi sıkışınca gezer dönmuyor sanırım.

ben 2 sezon kullandım bu kamışı, sence iyi sıkıştırmamış olma ihtimalim varmı , ama şöyle kamışa kötü filan demiyorum sadece o gezer halkalara uyuzum 😀 zaten bu kamışlarla rapala yapamayız istavrit için ve yemlide kullanılacak kamışlar ucunun ince olması yemlide ve istavritte çok keyf veriyor tir tir titretiyor balık vurdugunda 😀 eski seri cedros teleskopik olsa tadından yenmez 330 gram mı neydı lacivert olan kamış arada kıranlar çıktı ama olsun unutursak kalbimiz kurusun 😀

ben 2 sezon kullandım bu kamışı, sence iyi sıkıştırmamış olma ihtimalim varmı , ama şöyle kamışa kötü filan demiyorum sadece o gezer halkalara uyuzum 😀 zaten bu kamışlarla rapala yapamayız istavrit için ve yemlide kullanılacak kamışlar ucunun ince olması yemlide ve istavritte çok keyf veriyor tir tir titretiyor balık vurdugunda 😀 eski seri cedros teleskopik olsa tadından yenmez 330 gram mı neydı lacivert olan kamış arada kıranlar çıktı ama olsun unutursak kalbimiz kurusun 😀
0e41854566f735a5f09241d388cca196.jpg

Sana kamış buldum 🙂 italkana kombat çakması kamış 🙂 bugün İstoç tarafına gidicem kamışı yakından gorum bakalım nasılmış .

Back