HEDEF balık hamdi abiden 260 tl nakit aldım arkadaşlar...hamdi abi ile görüşün derim...ha cengiz balıkçılık baktıki spider surf çoklu alım yapıyor hedef balık,onada bindirme yapabilir sonuçta çoklu adet istenmiş cengizden...nacizane bu kamış değilde bunun emsalindede kamışlar vardır bence hedef balıktan şaşmadan bu işi yapın derim sonuçta bizim nazımızı hamdi abi çeker...Daha uygun fiyat almışlar arkadaşlar dedim imkanı yok dedi firma yetkilisi kamisin şimdiki fiyatı 370 TL koli bazında olursa anca dediğim rakamlara olur onun haricinde malesef veremem dediler.
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana sormadan fiyat alınır mı 😀Daha uygun fiyat almışlar arkadaşlar dedim imkanı yok dedi firma yetkilisi kamisin şimdiki fiyatı 370 TL koli bazında olursa anca dediğim rakamlara olur onun haricinde malesef veremem dediler.
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elimde kalmadı ama kimler istiyor ise bana ulaşsın ona göre fiyat verebilirim.@Hamdi abi duysun sesimizi de bir fiyat versin bize. Şu kadar alırsanız bu kadar olur gibi 🙂 bekliyoruz fiyatlari 🙂
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
200tl civarında çok isteyen vardı abi. Millet önce fiyat gorelim derdinde, ben de dahil tabii 🙂Elimde kalmadı ama kimler istiyor ise bana ulaşsın ona göre fiyat verebilirim.
Abi arkadaşlar seslendiler sana sanıyorum sen o sırada eskina avında idin 😉Bana sormadan fiyat alınır mı 😀
Mrb Aynı kamışın kardeşi olan titanium spire 160 gr kullanıyorum gezer halkaları hiç sorun yaratmadı aynı cedros gibi . Favori kamışımdır atış erimi mükemmel bana göre ki fast action on numara kamıştır cedrostan cok iyi erimi . Bilgilerinize .🙂Gezersiz ve hafif kamış olarak internette gezinirken şu kamışa denk geldim. 376 gram ama performansı nasıldır bilmiyorum
Lineaeffe Liquid Silver 420m 180 gr Surf Kamışı LineaEffe Surf Kamışlar | Hedef Balıkta
Aynı kamışı bende henüz 2 sefer kullanma imkanı buldum. Gezer halkalar kamış gövdesinden kesilmiş parçalar üzerinde ve uzun. Gövde üzerine mükemmel sıkısıyor. Bende de hiç çıkma yapmadı. Ben de çok memnunum.Mrb Aynı kamışın kardeşi olan titanium spire 160 gr kullanıyorum gezer halkaları hiç sorun yaratmadı aynı cedros gibi . Favori kamışımdır atış erimi mükemmel bana göre ki fast action on numara kamıştır cedrostan cok iyi erimi . Bilgilerinize .🙂