LRF AVRUPA ETKİNLİK ve PAYLAŞIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
60287 dosyayı görüntüle

Buğra ve Ahmet kardesimle cok zevkli bir gece gecirdik. Bir suru kracayi geri biraktik. Berkley isome cekismesinde gecenin galibi isome oldu.
valla lrf de benım gıbı yenı baslıyanlara kokulu sılıkon alıcaklar ozellıkle okusun derım kendı tecrubelerım..
gulp camolar cm ırı olanlar kaya balık turlerınde efsane yanı attımı gelıyor ve yakalıyorsun lamı cımı yok..marukyu xl den bır tık onde..
fakat iş ıstavrıte gelınce ne gulp baby sardıne nede baska bırsey isome marukyu L boy beyaz ve pembe banko ya hıc fantazı yapmayın dıbı ındır vurus var ustten cek vurus var iskorpık ve dıger turlerde gelıyor..can yanı...
camtamda dunya jıg dunya sılıkon var hıkaya yanı habıre alıyorum mutlaka beyaz ve pembe isome marukyu alınderım..tek sıkıntısı hemen parçalanması ..oda yanı sağlam yaparlarsa adamalar taşmı yesın dıye dusunuyorum ıkıye bolunce hem kıcı hem bası guzel aksıyon alıyor..

bırde unutmadan jıghead konusu var..cultıva jıglerler gercekten cok keskın ve ınce ama ınanılmaz cabuk kırılıyor dun bır balık guzeldı ıgnemı aldı gıttı yıne bırde ufak takılmalarda cekınce yamuluyor yada acılıyor ..decoy bu konuda daha basarılı ve daha sert ıgne yapısına sahıp..takılınca en aından cok zor acılıyor..elımde hayabusa ve tıck jıg head de var onlarıda bugun denıcem yorularımı yazarım..

aramızda labarutuar ısı yapan yada medıcaldı varsa bana 15 cm hemostat ucu kıvrık makas lazım uygun olursa sevınırm balık ıgnesını balıgın agzından cıkarmak ıcın celık 2-3 kullanımdan sonra kırılmayan celık bırsey olursa super olur...

valla lrf de benım gıbı yenı baslıyanlara kokulu sılıkon alıcaklar ozellıkle okusun derım kendı tecrubelerım..
gulp camolar cm ırı olanlar kaya balık turlerınde efsane yanı attımı gelıyor ve yakalıyorsun lamı cımı yok..marukyu xl den bır tık onde..
fakat iş ıstavrıte gelınce ne gulp baby sardıne nede baska bırsey isome marukyu L boy beyaz ve pembe banko ya hıc fantazı yapmayın dıbı ındır vurus var ustten cek vurus var iskorpık ve dıger turlerde gelıyor..can yanı...
camtamda dunya jıg dunya sılıkon var hıkaya yanı habıre alıyorum mutlaka beyaz ve pembe isome marukyu alınderım..tek sıkıntısı hemen parçalanması ..oda yanı sağlam yaparlarsa adamalar taşmı yesın dıye dusunuyorum ıkıye bolunce hem kıcı hem bası guzel aksıyon alıyor..
Aynen katılıyorum. Isome varsa başka bir şeye gerek yok.

Dün ben gitmedim ama @matu önceki mesajlarda haftaya Cuma gideceğimiz meraya gideceğini yazmıştı 🙂 Sanırım Yeni kapı değil mi @matu ?
herkezın bıldıgı sır deildir..yenı kapı tum balıklar yenı kapıdan alındı ıskorpıtın - ıstavrıtın sırrımı olur hanı levrek lufer desenız neysede yanı ıstavrıttın sırrını yapan varmı gercekten yarın akıntı burnuna gıdelım 2 kılo alalım ..20-25 tane ıstavrıt almısınz sır tutsak ne olacak haha🙂
bahadır keske gelseydın ama aslında cay corba da yapmak lazım kuru kuru valla cumhur ustam cıkolata almıs oda olmada olta sungerınız yıcez yemınle..mını pıknık ımkanı olsa off super..
bu arada ben bulusma tarıhıne bakmadım aslında dun bulusucaz dıye dusuncum nıye herkez 28 ı dedı anlamadım valla o gun ınsallah musaıt oluruum olsamda gec saate kadar durumıcam sımdıden soylıyım alıma gucenme yok..hanım eve gelıyor valla eve almaz benı 🙂

Keşke gelebilseydim :/ Bu Cuma olursa kimse ayarlayamaz işlerini erkenden diye düşünüp haftaya Cuma diye düşündüm.Zamanla ilgili sorunum yok. Meradan en son ben ayrılıcam sanırım. Zaman hiç önemli değil. 18:30 gibi ben meradayım 😉

60287 dosyayı görüntüle

Buğra ve Ahmet kardesimle cok zevkli bir gece gecirdik. Bir suru kracayi geri biraktik. Berkley isome cekismesinde gecenin galibi isome oldu.
Cumhur Abi açaydın kollarını... gitme diyeydin... nerden çıktı bu denizde yemek işi 🙁 yemek karada olsa bir görünür sıvışırdım yanınıza 🙁

Bayağı bir zamandır oradan geçmedim!
buluşma yeri ido'nun sağ tarafımı- balıkçı kayıkların bulunduğu bölgemi
yer tarifi'ni tam olarak alsam.🙂

Back