LRF AVRUPA ETKİNLİK ve PAYLAŞIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana katılmak isterdim ama
evde misafir var malesef
bol şanslar
rastgele Gazi

Abi tek başına bu merek çekilmiyor, yada bana hoş gelmiyor. Dışarı çıktım sadece hava alıp geri geldim. Birde saat erken olduğu için dışarısı ana baba günü. Artık bir organizasyon olursa o zamana kadar LRF ye çıkmam. Yarın biraz palamut kovalayalım.

Abi tek başına bu merek çekilmiyor, yada bana hoş gelmiyor. Dışarı çıktım sadece hava alıp geri geldim. Birde saat erken olduğu için dışarısı ana baba günü. Artık bir organizasyon olursa o zamana kadar LRF ye çıkmam. Yarın biraz palamut kovalayalım.
tatılden dun geldım valla ..bu hafta bır bulusma yapalım ama yenı ekıpmanlarda aldım hem deneıs oluru hemde sızlede tanısmız olurum..ahmet ve cumhur abı ve bır ahmet abıız daha var belkı onlarda gelır ...

Ceymar ctx 10dan terfi ederek yeni bir makina arıyışına geçmiştim.@karga nickli bahadır arkadaşımızın yine kafasını şişirerek guzel bir makina aldım sayıyorum kendimi.
Burdanda tekrar kendisine teşekkr ediyorum.(kamışıda ona sormustum)
Hazır makina değişti ipi de değiştirdim.guzel bir kombin oldu sanırım.
IMG-20170920-WA0016.jpeg

Ceymar ctx 10dan terfi ederek yeni bir makina arıyışına geçmiştim.@karga nickli bahadır arkadaşımızın yine kafasını şişirerek guzel bir makina aldım sayıyorum kendimi.
Burdanda tekrar kendisine teşekkr ediyorum.(kamışıda ona sormustum)
Hazır makina değişti ipi de değiştirdim.guzel bir kombin oldu sanırım.
63320 dosyayı görüntüle
hayırlı olsun

evet yıne ava gelemeyen cok sey kacırdı dıyıp soze başlıyorum ;
dun gece uzun bir av olmasını beklerken bıraz rahatsızlanmamdan oturu acıl eve gıtmem gerektı ama bır ara kesen vuruslar daha sonra kendını serı vuruslara ve balık almaya bıraktı..
guzel 30 cm yakın bir iskorpıt aldım hakıkaten bazı ıskorpıtler cok ruhsuz arkadas bır balık yakalandımı hıcmı cırpınmaz hıcmı yareket etmez hıc mı rahatsız olmaz bazen anlamıyorum.kucucuk kaya balıgı kıpır kıpır kocaman balıkta tık yok meydan okuyor resmen alda benı gorursun gıbısınden..
bu sırlar ısome marukyuya taktım ama gercekten bosu yok tabıkı bunun yanında hırsızında etkısı cok yaptıgım hırsız gayet ıse yarıyor..bende artık flosunda etkısı olduguna ınanıyorum..
evde oturanlara gelsın.
istavrıtlerde gayet guzel boydalardı bırkaç tane ufak alıkoydum ama cok kotu ugne gırmıs bırının solungacı kopmus falan yasamazlar dıye aldım..
herkeze guzel avlar..
img_20170814_000205_028-1-jpg.61206

Merhaba, iskorpit etlle çıkartılır mı, herhangi bir zararı varmıdır bilginiz var mı ?

Öncelikle merhaba,
Geçmiş yıllarda amatörce ilgilendiğim bu zevkli uğraşıya bu forum sayesinde tekrardan geri dönmek üzereyim.
Sürekli forumu okuyup kendimi geliştirmekle uğraşıyorum şu sıralar...
Özellikle o fotoğraflı raporlar sağolsun, masa başında insanın içini gıdıklıyor.
Bir de deniz kenarında (şantiyede) çalışınca gerçekten çalışmak zor oluyor 🙂
Bu aralar LRF yöntemi çok ilgimi çekiyor. Bu yöntemle akşam saatlerinde avrupa yakasında nerelerde avlanılabilir ?
yardımcı olursanız sevinirim.
herkese rastgele...

Back