Geçmiş olsunDün halı sahadan çıktım, motorsiklet ile 1. köpründe yakalandım. sonuç şiddetli göğüs ağırısı
Sağol abiGeçmiş olsun
Geçmiş olsunDün halı sahadan çıktım, motorsiklet ile 1. köpründe yakalandım. sonuç şiddetli göğüs ağırısı
Aynen ama onlar da şu ara mevsimde çok terletiyor. en güzeli çantada kışlık montu taşımak.Geçmiş olsun
artık kışlık motor giysilerin zamanı gelmiştir.🙂
Merhaba, iskorpit etlle çıkartılır mı, herhangi bir zararı varmıdır bilginiz var mı ?
Geçenler de rapalaya 2 kez atladı, tanımadığım balık olduğu için tutmak istemedim, İnternetten de videolarda gördüm,Merhabalar cevap verilmemiş sanırım. İskorpitin alt çenesinden elinizle tuttuğunuz balık kıpırdayamaz ve rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Ben iskorpit çıkarırken hiç maşa kullanmıyorum.
valla ben hem maşa hemde uzun eğrı uclu makas kullanıyorum(hemostatık makası) garantı gıbı oluyor bır defasında cok cırpındı bıraz heyecan yarattı bende..bazende kerata yutuyor ıgneyı ozaman sorun oluyor ve hemostatık makas sart oluor..Merhabalar cevap verilmemiş sanırım. İskorpitin alt çenesinden elinizle tuttuğunuz balık kıpırdayamaz ve rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Ben iskorpit çıkarırken hiç maşa kullanmıyorum.