Lrf Başlangıç Kamışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zemheri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
(link) Anladığım kadarıyla set halinde satılan ürünler pek tercih edilmiyor ama başlangıç seti olarak ekonomik duruyor tercih edilebilir mi?

Sizce bunlar başlangıç için uygun mudur??? (link) Fiyatı tek tek karşılaştırdığımda avantajlı gibi duruyor set

Bu da benim yeni lrf için aldigim kamisim ☺️ olta makinası tavsiyelerine açığım

Dosyalar

• 156114304859683074992.jpg
    156114304859683074992.jpg
    40.6 KB · Okunma: 33
Bide bu kamışlara makine önerisinde bulunursanız çok memnun olurum
Makine biraz bütçeyle alakalı hocam. 300tl bandında ceymar cxt10 alınabilir. 150-180tl arası Okumanın alaris 20 veya okuma drg 10 olabilir. Daha da düşük derseniz shimano 1000 ax. En düşük de okuma aria 20 alınır. Ben sadece aklıma gelenleri yazdım daha fazla seçenek var bütçeye göre bakabilirsiniz

Eğer ki bütçe sıkıntısı yoksa Ceymar Cxt10 iyi bir seçim olur, lrf işine yeni başladıysan ben olsam okuma dead ringer 10 veya alaris 20 lik makina alırdım. Ceymar cxt10 fiyata göre cok iyi bir makine ancak sonradan lrf yi sevmez yada başka bir disipline (spin, sörf...) geçmek istersen butcen daha zorlanır. Ayrıca daha cok alinacak şeylerin var. Ip misina, mini jig, jighead, silikon... derken bunlarda bir bütçe demek. bütçeni iyi planla o sekilde hareket etmeni tavsiye ederim.. Rastgele...

Back