Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Başlangıç

Bektaş Gölbaşı

Yeni Üye
Adı
Bektaş Gölbaşı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar Kuşadası'nda lrf ile av yapmak istiyorum. Başlangıç için sizce bu kombinasyon nasıl, daha uygunu olabilir mi ? Teşekkürler.

Daiwa Crossfire New Spin(LRF) XL Serisi 218 cm 2-8 gr Olta Kamışı 255 TL
Daiwa Strikeforce 1000 B LRF Olta Makinesi 133 TL

Ip ya da misinayi da secemedim siz ne dusunursunuz.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
İp kullanacaksanız çok ucuza kaçmayın derim. ama uygun fiyatlı düşünürseniz misina ile alışana kadar başlayabilirsiniz.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Daiwa crossfire yerine kudos storm alın aradaki fark cebinize kalsın. İki kamışı da kullandım aradaki fark birinde daiwa yazıyor diğerinde kudos :)
Kamıştan kalan parayı makinanın üstüne ekleyip ceymar 10 tercih edebilirsiniz.
İp olarak ben aynı setle kairiki 06 kullanıyorum ama ip kullanımı biraz özen istiyor ona dikkat edin. Gevşek sarımda hemen kuşgözü yapabilir, misina gibi değildir aman diyeyim

kbolattan

Yeni Üye
Adı
Kagan B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yedek makine olarak daiwa strikeforce 1000 b kullanıyordum 1 aydır falan, durup dururken av esnasında kılavuz telinde sıkıntı çıktı, muhtemelen yayı kırıldı. Bu kadar kısa sürede sorun çıkarmasını beklemiyordum benim için de epey sürpriz oldu, şu an tekrar crossfire 1000 3bi makineme döndüm.
Benim tecrübem bu şekilde.

BerkinK.

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamış olarak aynısını kullanıyorum cok keyifli avlarım oldu ancak makinasını onermiyorum. Makinada 20'lik bir okuma daha sorunsuz ve guzel olur.Bulundugun bolge surpriz balıklara da gebe olduğundan daha rahat cekersin diye dusunuyorum