Lrf Için Aliexpress Metal Vibrasyon Yemi - Sizce Iş Yapar Mı ?

Herr-Zander

Daimi Üye
Tepki
932
Ödül
103
Özellikle tatlı suda vibrasyon yemlerinin ne kadar iş yaptığını herkes biliyor. Bende türkiyede en çok önerilen savage gear vib. yemin sardine renginden bulamadığım için çareyi aliexpresste aradım. Ve aşağıdaki linkteki ürünün 7 gr ve sardine rengine en yakın olanından 2 adet sipariş ettim. Slim minnow jig sardine ile bir çok turna tutmuşluğum var. Sanırım bu renk cidden balığı cezbediyor. Sizce iş yapar mı ? Teşekkürler...

(link)

Özellikle tatlı suda vibrasyon yemlerinin ne kadar iş yaptığını herkes biliyor. Bende türkiyede en çok önerilen savage gear vib. yemin sardine renginden bulamadığım için çareyi aliexpresste aradım. Ve aşağıdaki linkteki ürünün 7 gr ve sardine rengine en yakın olanından 2 adet sipariş ettim. Slim minnow jig sardine ile bir çok turna tutmuşluğum var. Sanırım bu renk cidden balığı cezbediyor. Sizce iş yapar mı ? Teşekkürler...

(link)
çok pahalı size başka bir ürün önereyim.

Bu çok daha kaliteli bir vip sahtesi.

yeşil rengi bence iş yapar ama daha test etmedim

(link)

HTB1SSIwbVuWBuNjSszbq6AS7FXaU.jpg

bu da beğendiğim laser işlemeli tuzlu su için tercih edilebilecek bir vip lure

(link)

HTB1NgphnjuhSKJjSspdq6A11XXay.jpg

vibrasyonlu yemler bence güzel çalışıyor. geçen sene bir lüfer kaçırmıştım takım koptu savagear ile, ondan önce lurefans marka vibrasyonlu yem ile yakala bırak yaprak yakalamıştım. denemek lazım. bence güzel sonuçlar elde edeceksiniz.

Uzaktaki bu balıkları kıyıya yaklastiramazmiyiz 🙂
vibrasyonun etki aralığı balıktan balığa değişir , her balığın koku alma , titreşimleri hissetme , duyu yetileri farklı.
Bu konuda bir uzmanlığım yok ama rahatlıkla bu titreşimler 20 metreden hissedilir diye düşünüyorum.

Uzaktaki balık gelir mi bilemem.Titreşimlerin aynı yerde statik olması lazım , her sardığınızda ve jer yaptığınızda sahteniz 2-3 metre hareket edecektir.

Back