LRF için destek

gercekbey

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Selamun aleyküm LRF bana yine sıkıntı yaşatmaya devam ediyor ama pes etmek yok sorum şu; fujin sniper 03-5gr aji kamış, okuma aria 1000 makine bugün av sırasında atışlarımda kamışın en üstüne çok fazla dolanma oldu. Hava biraz rüzgarlıydı 10 atıştan 7 tanesi falan kamışın en ucundaki halkaya dolanıyor lider boyu 70 cm civarındaydı acaba lider düğümü kaynaklı mı diye düşündüm ama düğüm de dışarıdaydı. Lider boyu mu çok uzun yoksa farklı bi sıkıntı mı var anlayamadım tahmini ve bilgisi olanlardan yorum bekliyorum ip x4pe 0.04mm lider 0.14mm ryuji kullandığım jighead 1.5gr - 3gr

rüzgarda 1 1.5 gramla çalışıyorsanız eğer oda etki etmiş olabilir. jighead ağırlığını 3.5 4 grmlara çıkartarak deneme yapın. o durumdada aynı sonuçla karşılaşırsanız misinanın makineye sarımında bi gevşeklik olabilir otarafı kontrol etmek gerekir bu sefer

Makineniz ipe uyumlu mu araştırın. Kamışınız kaç pe iple çalışmaya uygun bakın. Eğer bunlarda bir sorun yoksa sıkı bir şekilde sarın ipi. Öne ufak konik ya da tam düz olsun her yeri makinenin kafasına. Çok rüzgarlı ise daha yüksek ağırlıkla çalışın ya da lrf yapmayın. Hayırlı günler hayırlı avlar dilerim

Back