Lrf için ip misina tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mohac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mohac

Daimi Üye
Tepki
745
Ödül
103
Bir kaç önce lrf takımı kurdum
Kamış helios Air 1 12
Makine ceymar ha 1000
İp ise sufix 832 0.10mm

İp çok kalın geldi hemen hemen 0.14 spin ipim ile aynı kalinlikta bu yüzden ipi değiştirmek istiyorum 0.08 0.06mm kalınlıkta yapısı ince ise 0.10 mmde olabilir. Kullanıp memnun kaldığınız bu aralıkta lrf ipi varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fujin aji 4x 0.05 - hem istavrit için ekstra hissiyat, hem de fiyat performans ürünü.

Düşük gramaj oyunlarında bile başarılı diyebilirim. Geçen sene bu ipten temin ettim, renk solması yaşamakta ama tiftik vs. Problemleri hiç yaşamadım.

Üst düzey bir ip isterim, bütçe umrumda değil diyorsan; momoi oshikage ile zirveye çıkılabilir. 🙂

Kendo 0,06mm alıp deneyebilirsin. Ama Ceymar makineyle de ip kullanmak ne bileyim. Bari pahalı iplerden alma.

Fujin aji 4x 0.05 - hem istavrit için ekstra hissiyat, hem de fiyat performans ürünü.

Düşük gramaj oyunlarında bile başarılı diyebilirim. Geçen sene bu ipten temin ettim, renk solması yaşamakta ama tiftik vs. Problemleri hiç yaşamadım.

Üst düzey bir ip isterim, bütçe umrumda değil diyorsan; momoi oshikage ile zirveye çıkılabilir. 🙂
Momoinin parasiyla yeni takım kuruluyor

😂 zirveyi söyledim ama bence fujin ip fiyat ve performans olarak çok tatmin edici gelecek ve düşük gramaj ile ciddi bir erim yakalayabilirsin. 05-1 gram bile ciddi erim sağlıyor ve avantaj sağlıyor.

Fujin en az 0,10 mm vardır bana göre halat gibi bir ip. Bütçe varsa toray, sunline, momoi, seaquar yoksa major craft dangan tavsiye ederim. Tabi hepsini 4x olarak.

Fujin en az 0,10 mm vardır bana göre halat gibi bir ip. Bütçe varsa toray, sunline, momoi, seaquar yoksa major craft dangan tavsiye ederim. Tabi hepsini 4x olarak.
ben hep x8 kullandım spinde şimdiye kadar. x4 olmasının ekstrasi nedir? Fotoğraftaki misinayi düşünüyorum. Aslında SEAGUAR alacaktım ama istediğim kalınlıkta bulamadım.

e75f633d315f3420cdc091e674784bdd.jpg

ben hep x8 kullandım spinde şimdiye kadar. x4 olmasının ekstrasi nedir? Fotoğraftaki misinayi düşünüyorum. Aslında SEAGUAR alacaktım ama istediğim kalınlıkta bulamadım.

e75f633d315f3420cdc091e674784bdd.jpg
8x ipler 4x iplere göre yapısı gereği daha kalın ve sert oluyor tabi ben jighead silikon için konuşuyorum eğer çogunlukla sahte falan atacaksanız orasını bilemiyorum.

8x ipler 4x iplere göre yapısı gereği daha kalın ve sert oluyor tabi ben jighead silikon için konuşuyorum eğer çogunlukla sahte falan atacaksanız orasını bilemiyorum.
Her ikisi ile av yapmak istiyorum. Şu sıra silikon ile ispari eşkina avi yapıyorum. Önümüzdeki günlerde baby jig ile zargana kovalayacam. İstavrit için ise yedek kafa alıp 0.20 mono sarma planım var.

Back