Lrf Için Ip Misina Ve Lider Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Boran06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boran06

Yeni Üye
Tepki
7
Ödül
5
Öncelikle bütün hobidaşlara selam olsun aranızda ve bu hobide yeniyim o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙂

Birde 4x ve 8x cokmu fark ediyor fiyatları arasında baya fark var

Herkese bol trofeli avlar dilerim

Selamlar,

Ben de LRF Takım toplama arefesindeyim, edindiğim bilgilere ve aldığım notlara bakarak kesinlikle SHIMANO KAIRIKI 0,06" ip misina alacağım. Hakkındaki yorumlar hep olumlu olmuş.

8x misinalar 4x lerden daha sağlam deniyor. Kesiti daha yuvarlak olduğu için daha pürüzsüz.

Selamlar,

Ben de LRF Takım toplama arefesindeyim, edindiğim bilgilere ve aldığım notlara bakarak kesinlikle SHIMANO KAIRIKI 0,06" ip misina alacağım. Hakkındaki yorumlar hep olumlu olmuş.

8x misinalar 4x lerden daha sağlam deniyor. Kesiti daha yuvarlak olduğu için daha pürüzsüz.

Kairiki işinizi görür ama daha kaliteli olanları da mevcut,

Duel, ygk, gosen, momoi, MC Dangan, linesystem......

Herkesin tercihi farklı olabiliyor.
Başlangıç için kendo bile yetebilirken , iyi birşeyler isterseniz kendinize uygun ipi en sonunda bulacaksınız banko ( biraz zaman alacaktır 😉 )

Öncelikle bütün hobidaşlara selam olsun aranızda ve bu hobide yeniyim o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙂

Birde 4x ve 8x cokmu fark ediyor fiyatları arasında baya fark var

Herkese bol trofeli avlar dilerim

Merhaba,
4x ve 8x ip arasında, ipin pürüzsüzlüğü anlamında gayet belirgin bir fark söz konusu.. Tabi ki daha pürüzsüz bir ipte, sürtünmenin azalacağını düşünürsek; atış eriminde fark yaratması söz konusu olacaktır.
Duraking Sinsation 8x 0,06 ipi değerlendirebilirsiniz. Kullandığım ve gayet memnun olduğum bir ip..

oshigake vanquish 2000 de sarılı. bir tane de yedekledim. link paylaşabilir misin? bir sonraki alımda unitaga yı da denerim.

(link)

ne yapıcaz abı senın su spın ve lrf sevda ısını 🙂 bu ıse bı care bulmak lazım nasıl yapsak nasıl etsekde senı kursun arkasına alıstırsak 🙂

eldekı mevcut surf takımları elden cıkarıp kursun arkası start işine Daiwa Catalina 4500 den start versek hıc fena olmaz gıbı abı 🙂 (link)

Son düzenleme:
Selamlar,

Kairiki biraz serttir, 1 gr civarı ağırlıklar kullanacaksanız sorun yaşayabilirsiniz. Bu sezon 0.9-1.2 gr civarı jighead kullanan bir arkadaş 2 avda çöpe attı 100 m ipi 🙂

Back