Selamlar,
Ben de LRF Takım toplama arefesindeyim, edindiğim bilgilere ve aldığım notlara bakarak kesinlikle SHIMANO KAIRIKI 0,06" ip misina alacağım. Hakkındaki yorumlar hep olumlu olmuş.
8x misinalar 4x lerden daha sağlam deniyor. Kesiti daha yuvarlak olduğu için daha pürüzsüz.
Öncelikle bütün hobidaşlara selam olsun aranızda ve bu hobide yeniyim o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙂
Birde 4x ve 8x cokmu fark ediyor fiyatları arasında baya fark var
Herkese bol trofeli avlar dilerim
Shimano Kairiki kullandım. Shimano pitbull kullanıyorum. memnunum. Momoi Oshigake kullanıyorum. mükemmel. Benim için ip budur.
oshigake vanquish 2000 de sarılı. bir tane de yedekledim. link paylaşabilir misin? bir sonraki alımda unitaga yı da denerim.bide unitaga kullan faruk abi.
oshigake vanquish 2000 de sarılı. bir tane de yedekledim. link paylaşabilir misin? bir sonraki alımda unitaga yı da denerim.
Selamlar,
Ben de LRF Takım toplama arefesindeyim, edindiğim bilgilere ve aldığım notlara bakarak kesinlikle SHIMANO KAIRIKI 0,06" ip misina alacağım. Hakkındaki yorumlar hep olumlu olmuş.
8x misinalar 4x lerden daha sağlam deniyor. Kesiti daha yuvarlak olduğu için daha pürüzsüz.