Lrf için ip önerisi

LadaNiva1.7i

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Merhaba herkese. Elimde okuma dead ringer 228 1-8 kamış ve shimano fx1000 makine var. 0.4 4x misina sarmayı planlıyorum. Daha önceleri 0.6 8x bir ip sarmıştım, 3 gramlık sahteleri 15 metreden öteye zor atıyordum. Sizce bu takım 0.4 iple nasıl performans gösterir. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Merhabalar; Gosen marka 0.2 veya 0.3 PE ip önerebilirim. Erim mesafesine önemli katkı sağlıyor.
Gosenin fiyatı makina fiyatına denk olabilir ama dediğinde haklısın cünkü gerçek değerli bir ip ve mesafe konusunda iyidir.

Selamun Aleyküm herkese iyi akşamlar geçen gün bir Lrf takımı kurmaya karar verdim kamış:Fujin salty rugger 0-8 10gr makine:caretta yakuza 1000s modelini tercih ettim evde kalan yarım ip vardı daiwa j braid 8x 0.06mm ip ama memnun kalmadım ipten bana ip tavsiyesi verirmisiniz genellikle hafif silikonlar, metal vibrasyon filan kullanacağım avlanacağım yer Anadolu bölgesi yardımcı olursanız sevinirim herkese cümleten tekrardan hayırlı akşamlar.

fp olarak ben ryuji aji game 4x ip kullanıyorum yedek makinemde fiyatına göre güzel ip. 03 ve 04 pe iplerini kullandım. genelde çupra sargoz avında kullanıyorum. meranda çıkan balıklara göre ip kalınlığını seçebilirsin.

fp olarak ben ryuji aji game 4x ip kullanıyorum yedek makinemde fiyatına göre güzel ip. 03 ve 04 pe iplerini kullandım. genelde çupra sargoz avında kullanıyorum. meranda çıkan balıklara göre ip kalınlığını seçebilirsin.
Genelde tatlı su levreği kasna gibi balıklarlar var

Gosen 0.2pe alabilirsiniz sezonluk alt üst yapsanız 2-3 sene götürür. Hangi ip olursa olsun her avdan sonra tatlı suyla arındırmayı unutmayın. Aynı işlemi kamış yüzüklerinize de yapın. İyi avlar

Back