Lrf Için Kamış Seçimi Yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maveg

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Arkadaşlar lrf ye geçmek istiyorum. Üç kamış arasında seçim yapamıyorum. Yardım eder misiniz? Bu işte acemi olan biriyim. Başlangıç seviyesi için tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
- Okuma Dead Ringer Dr-S-742 UL 228 cm 1-8 gr Lrf Kamışı
-
Daiwa Crossfire New Spin 218cm 2-8g Lrf Kamış
-SHIMANO Catana Dx Spinning 210 cm Olta Kamışı 1-11 Gr

Merhaba arkadaşlar, yeni bir konu hoplatmak istemediğim için ben de bu konu başlığı altında kamış önerisi almak istiyorum. 3-4 yıldır spin kamışım ile balıkçılık maceralarımı sürdürüyorum. Ama son zamanlarda lrf ye merak sardım. bununla ilgili gerekli ekipmanları topladım. Başlangıç seviyesi olarak da Shimano Alivio DX Spinning kamışını çok fazla araştırmadan almıştım. Şimdiden alacak ya da alma fikri olanlara söyleyeyim, kesinlikle UZAK DURULMASI gereken bir kamış. Daha 3 üncü atışımda kamış kırıldı, nette biraz araştırdım ve aynı problemi yaşayan bir sürü insan olduğunu gördüm. Maddi imkanlar ölçüsünde (max 350 TL) aşağıdaki kamışlardan birini almak istiyorum bu konudaki görüş ve önerilerinizi öğrenmek isterim. Bu arada kamış tamiri yapan bir yer varsa onu da paylaşırsanız çok sevinirim.

Favorite Spinning White Bird WB-732UL-S 2.19m 1-7g
Okuma Dead Ringer DR-S-702 210 cm 2-12 gr Lrf Kamışı
Fujin Salty Rugger FJ-682\AJI 205Cm 0.8-10Gr LRF Olta Kamışı

Merhaba arkadaşlar, yeni bir konu hoplatmak istemediğim için ben de bu konu başlığı altında kamış önerisi almak istiyorum. 3-4 yıldır spin kamışım ile balıkçılık maceralarımı sürdürüyorum. Ama son zamanlarda lrf ye merak sardım. bununla ilgili gerekli ekipmanları topladım. Başlangıç seviyesi olarak da Shimano Alivio DX Spinning kamışını çok fazla araştırmadan almıştım. Şimdiden alacak ya da alma fikri olanlara söyleyeyim, kesinlikle UZAK DURULMASI gereken bir kamış. Daha 3 üncü atışımda kamış kırıldı, nette biraz araştırdım ve aynı problemi yaşayan bir sürü insan olduğunu gördüm. Maddi imkanlar ölçüsünde (max 350 TL) aşağıdaki kamışlardan birini almak istiyorum bu konudaki görüş ve önerilerinizi öğrenmek isterim. Bu arada kamış tamiri yapan bir yer varsa onu da paylaşırsanız çok sevinirim.

Favorite Spinning White Bird WB-732UL-S 2.19m 1-7g
Okuma Dead Ringer DR-S-702 210 cm 2-12 gr Lrf Kamışı
Fujin Salty Rugger FJ-682\AJI 205Cm 0.8-10Gr LRF Olta Kamışı
hassaslığından ötürü salty ruggerı tercih ederim. ek olarak shimano alivio spin kamışında da berbat bir kamış, alivio yazan hiçbir şeyi almayın abiler aman diyeyim.

Arkadaşlar lrf ye geçmek istiyorum. Üç kamış arasında seçim yapamıyorum. Yardım eder misiniz? Bu işte acemi olan biriyim. Başlangıç seviyesi için tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
- Okuma Dead Ringer Dr-S-742 UL 228 cm 1-8 gr Lrf Kamışı
-
Daiwa Crossfire New Spin 218cm 2-8g Lrf Kamış
-SHIMANO Catana Dx Spinning 210 cm Olta Kamışı 1-11 Gr
Catanayı arkadaşım kullanıyor.Biraz sert ve fincanları çok minik değil.

Bu balık avı malzemesi üretim işinde en zor konu sanırım, ürünlere isim bulma konusu olsa gerek.
Örneğin: İma Pugachev's Cobra Poison İvy
Dede Korkut yaşaydı işsiz kalmazdı.

Back