Bende 0.06 si var baska bi marka kullanmadım,ustalar pek tavsiye etmiyorlar ama ben bi yamugunu görmedim henüz 😀Kendo 0.08 4x nasıl peki lrf için çok üstün değil ama fiyatı için iyi midir?
Bende 0.06 si var baska bi marka kullanmadım,ustalar pek tavsiye etmiyorlar ama ben bi yamugunu görmedim henüz 😀
Shimano hyperlooptan kesinlikle ustun bi makina...Şahsen bende yeni arastirma yapip bu hafta yeni makina aldim ve Dead ringer 10 önermiyorum. Hafta sonu inceleme firsatim oldu. İsciligi iyi degil ve bildigim kadariyla alabalik makinasi. Dead ringer yerine shimano hyperloop almaniz daha iyi. Makinanin ve kamislarin linklerini verdim inceleyebilirsiniz.
(link)
(link)
(link)
(link)
Ben spinde bu markayi kullaniyorum memnunum daha hic patlamadi atis sirasinda hata yaptim klips acildi ip yine kopmadi 😀 alinip denenebilir bence kendodan farkli olacagini sanmiyorum açıkçası.Sağlamlıkta ve erimde nasıl peki ? Gidipte ipe 100 lira vermek istemiyorum ne kadar ekmek o kadar köfte tabi ama şununla kıyaslarsak nasıl kalır
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
(link)
Peki kudosmu white bird mü
White Bird kullanıyorum levrek de alındığını gördüm eşkina da aldım çok keyifli bir kamış atarken uçtan esniyor bu yüzden hafif ağırlıkları çok güzel mesafeye atıyor tek sıkıntısı 5-6 gramdan ağır bişey attığımda aksiyon veremiyorum çünkü çok esniyorPeki kudosmu white bird mü