Lrf Ile Çinekop Olurmu.?

2018 bahar sezonunda bir akşam yoklama için Eminönü'ne gittim. İlk LRF takımım olan nomura hiro street ve sedona c2000s ile yem olarak isome baby sardine pink ve kendo zero arise 60s zebra glow ve limon renklerle atıp yavaşça düz sarıyordum (Aksiyon vermeyi bilmiyordum). Yaklaşık 2 saat uğraştım sadece baby sardine 2 defa vuruş geldi ve kesip gitti. Tam toparlandım gitmek üzereyken yanımda biri maket balıkla bir çinekop aldı. Sonra dedim ki eğer 3 dk içinde bir tane daha alırsa takımları tekrar hazırlayıp ben de atacağım. Saymaya başlarken hop bir tane daha aldı. Ben hemen kurdum takımı maket balığı taktım atıp sarıyorum atıp sarıyorum gelen giden yok. Yanımdaki abi çekiyor. Dedim ki ya abi nasıl yapıyorsun ne yapmalıyım? Sağolsun bana detaylıca anlattı ve gösterdi. İlk birkaç denememde 2 dk önceye kadar gelmeyen balık ard arda zıplatma ile yapıştı. Bende bir heyecan bir mutluluk. Sonra bir ben, iki abi, bir ben iki abi derken gece saat 3 civarı benim sahteyi balık aldı. Başka sahtem de yoktu. Gece 11 den sabah 6 ya kadar yanımdaki abi 90 küsür tane 24 cm civarı ben de 3e kadar 25e yakın çinekop aldık. Unutulmaz bir anı ve en büyük kazancım Görkem abiyle tanışmamız ve devam eden dostluğumuz oldu. O akşam bizden başka yaklaşık 10 kişi daha vardı kimi LRF kimi spinci. Herkes o heyecana doydu. Belki bir daha nasip olur diye ümit ediyoruz 🙂
selamlar, sıkıcı başlayıp muhteşemliğe dönen bir gece olmuş, bende bir spin takım aldım ve sahtelerim var bugünlerde eminönü'nde balık alma şansım var mı? varsa nereden, galata köprüsü üzerinden mi? bir de lrf takım edinmeli miyim? sanırım lrf disiplininde çinekop ve takoz istavrit slma şansım daha yüksek, bir de o adam neler öğretti müsait olursan onları da yazsan. o geldikten sonra neleri değiştirdin sadece silikondan rapalaya mı geçtin?

selamlar, sıkıcı başlayıp muhteşemliğe dönen bir gece olmuş, bende bir spin takım aldım ve sahtelerim var bugünlerde eminönü'nde balık alma şansım var mı? varsa nereden, galata köprüsü üzerinden mi? bir de lrf takım edinmeli miyim? sanırım lrf disiplininde çinekop ve takoz istavrit slma şansım daha yüksek, bir de o adam neler öğretti müsait olursan onları da yazsan. o geldikten sonra neleri değiştirdin sadece silikondan rapalaya mı geçtin?

Merhaba. Lrf ile istanbulda verim alanlar da var alamayanlar da. O yüzden alın desem memnun kalmayabilirsiniz. O akşam orada 10dan fazla kişi yanyana atçek yaptık. Lrf kullanan 3-5 kişiyken diğerlerinde spin takımlar vardı. Gayet güzel balık aldılar. Bizim avantajımız hangi takımı kullandığımızdan ziyade o akşam herkes için bereketli geçmesiydi. Yoksa lrf mi spin mi olayı değildi İstavrit odaklı iseniz Lrf takımlarıyla 1-7 aralığında 210-230 bir kamış, eğer biraz daha büyük balık yakalayabileceğiniz mera bilginiz ve hedefiniz varsa 230-250 3-15 gibi kamış tercih edilebilir. Dipnot olarak yazdıklarım sadece fikir alışverişidir. Dediklerime dayanarak takım almayın Ustalara ve mümkünse size bizzat yardımcı olabilecek size yakın yerlerde avlanan kişilerin yorumlarına göre alışveriş yapın. Rastgelsin.

Merhaba. Lrf ile istanbulda verim alanlar da var alamayanlar da. O yüzden alın desem memnun kalmayabilirsiniz. O akşam orada 10dan fazla kişi yanyana atçek yaptık. Lrf kullanan 3-5 kişiyken diğerlerinde spin takımlar vardı. Gayet güzel balık aldılar. Bizim avantajımız hangi takımı kullandığımızdan ziyade o akşam herkes için bereketli geçmesiydi. Yoksa lrf mi spin mi olayı değildi İstavrit odaklı iseniz Lrf takımlarıyla 1-7 aralığında 210-230 bir kamış, eğer biraz daha büyük balık yakalayabileceğiniz mera bilginiz ve hedefiniz varsa 230-250 3-15 gibi kamış tercih edilebilir. Dipnot olarak yazdıklarım sadece fikir alışverişidir. Dediklerime dayanarak takım almayın Ustalara ve mümkünse size bizzat yardımcı olabilecek size yakın yerlerde avlanan kişilerin yorumlarına göre alışveriş yapın. Rastgelsin.
teşekkür ederim

Back