Video LRF İLE İSPAROZ AVI (Kendi Boyunda Balığı Alıp Kaçtı! )

KıyıBucak

Aktif Üye
Tepki
489
Ödül
73
Merhaba, bu paylaşımda sizlere lrf takımımız ile gerçekleştirmiş olduğumuz isparoz (Diplodus annularis) avına ait kareler mevcut. İyi seyirler.
  • Yem Bilgisi: Marukyu Power İsome L Beden (Pembe Glow)
Ekipman Bilgileri(LRF)
Kamış :
Savage gear Parabellum CC UL 215 cm 0-7 gr
Makine: Daiwa Fuego LT 2000 - XH
Klips : Remixon YM-2005 (No: 1)
Misina : Stroft Gtp Typ E 150M 0.06mm
Shock Leader: Daiwa Prorex FC Leader Fluorocarbon 0.26mm
(link)

Balığı kediye kaptırmak... Bir yandan üzücüdür bir yandan da birilerinin kısmetiymiş diye düşündürür. Çocukken Güvercinada'da başıma epey gelmişliği vardır. Koca kefalleri sarpaları tekte götürürler, arkanı dönmen yeterli. Çok keyifli av olmuş, tebrikler.

Son düzenleme:
Balığı kediye kaptırmak... Bir yandan üzücüdür bir yandan da birilerinin kısmetiymiş diye düşünrürür. Çocukken Güvercinada'da aşıma epey gelmişliği vardır. Koca kefalleri sarpaları tekte götürürler, arkanı dönmen yeterli. Çok keyifli av olmuş, tebrikler.
Başta sinirlendim ama sonra sakinleşip, o da onun kısmetiymiş diye düşünmüştüm. Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim

Merhaba,

kullandığınız makina bir turda 83 cm sarıyor lrf için fazla hızlı değil mi ?

bende regal 2500 var acaba lrf ile kullanabilir miyim .

Merhaba, hedef balıklarımı göz önünde bulundurduğumda düşük devirli bir makine tercih etmem daha doğru bir seçenek olurdu. Ama zamanla alıştığım için balığın hangi sarım da hangi aksiyonda hangi suda vuracağını az çok tahmin edebildiğim için sıkıntı yaşamadım. Ama başlarda yanlış tercih yaptığım için zorlandığımı söylemek isterim. Kullanabilirsiniz, uyumda bir sıkıntı olmaz.

Güzel av olmuş muhabbetiniz eksik olmasın. Bişey soracam kullandığınız silikonu isparoz kesemesin diye ekstra bir önlem alıyomusunuz. Yoksa yapısı itibari ile kesemiyor mu?

Güzel av olmuş muhabbetiniz eksik olmasın. Bişey soracam kullandığınız silikonu isparoz kesemesin diye ekstra bir önlem alıyomusunuz. Yoksa yapısı itibari ile kesemiyor mu?
Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim. Yapısı itibari ile kesebiliyor ne yazık ki ama kullandığım yöntem sayesinde yakalanıyor ve daha az kopmalar oluyor. Yöntemi görmeniz için link paylaşıyorum.

Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim. Yapısı itibari ile kesebiliyor ne yazık ki ama kullandığım yöntem sayesinde yakalanıyor ve daha az kopmalar oluyor. Yöntemi görmeniz için link paylaşıyorum.
Anca izleme fırsatım oldu. Oldukça güzel bir yöntem avınız daim trofeniz bol olsun

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back