Video Lrf Ile Kuş Avı

KıyıBucak

Aktif Üye
Tepki
489
Ödül
73
Artık sıra dışı yapmış olduğum avlara da bir giriş yapalım dedik ve arşivden daha önce gerçekleştirmiş olduğum bu sıra dışı avı sizler için hazırlayıp paylaştım. İyi Seyirler.

--------------- ▶️Kuş Hakkında◀️ ------------------
Bahri, batağangiller familyasından tümüyle suya bağımlı, uzun boyunlu ve sivri gagalı bir kuş türü. Boynunun önü ve göğsü parlak beyazdır. Yazın üzerinde tüy demetleri bulunan eşsiz siyah bir tepesi ve kestane kızılı ve siyah geniş süs tüylerine sahip beyaz bir yüzü vardır. (Kaynak: Vikipedi)
► Bilimsel adı: Podiceps cristatus
► Kütle: 730 g Encyclopedia of Life
► Takson Basamağı: Tür
► Üst sınıf: Podiceps
► Korunma durumu: Asgari Endişe Encyclopedia of Life
► Sıralama: Batağan

En korktuğum olaylardan biri, iyi ki fazla hasar almadan kurtarabilmişsiniz. Hayvancağız da can havliyle tabi basmış gagayı 🙂 Gerçekten sıra dışı bir av olmuş. Nedense @hasancan geldi aklıma, inşallah sıradaki bahtsızlığı bu olmaz.

Bende ilk lrf avımda kedi tuttum.Fakat tasma olmadığı için kaçtı.
O kadar çok alışmışlar ki , balık görür görmez atlıyorlar alıp kaçıyorlar.Olta açıkken silikonumı aldı gitti kalama açıktı 5-10 metre gitti kafasına havlu attım düşürdü.Allah korusun o hayvanın ağzına girseydi vicdan azabıyla yaşayamazdım.

Benim de geçen su üstü ile spin yaparken martı kaptı etrafta kimse yoktu bir bayan geçiyordu sağolsun yardım etti öyle çıkarttık baya uğraştırdı hem gagasıyla kapmış arada da kanadına iğne girmişti çok üzüldüm 🙁

Sahteyi kuşun kafasına atmışsınız zaten nerdeyse o garibim de balık sanıp atladı haliyle.

Geçen yıl karasu limanında kaşık atarken bir martı tuttum..neyse ki sadece misinaya dolanmıştı da çok uğraştırmadi kurtarırken..

Back