Lrf Ile Micro Jigging Zargana&istavrit Avında Kullanabileceğim Ip Misina Önerilerinizi Bekliyorum.

Tepki
106
Ödül
38
LRF ile Micro Jigging Zargana&İstavrit Avında Kullanabileceğim İp Misina Önerilerinizi Bekliyorum.
Havasından mıdır? Suyundan mıdır? Bizim burada balıklar ekstra uyanık 🙂
Olabildiğince balığın göremeyeceği tarzda misinalar olursa sevinirim. Yazan yazmayan herkese çok teşekkürler.

İp icin butce belirtirsen daha iyi olur fiyatlar cok degisken
Lrf de ip kullanacaksan floro carbon daha iyi olmakla mono kullansanda olur leader kullanmalisin yani ipin ucuna yarim metre kadar gorunmezlik icin misina baglamalisin atis yaparken leader kismi kamisin uc halkasinin disinda kalmali atis yaparken takilma olmasin

LRF ile Micro Jigging Zargana&İstavrit Avında Kullanabileceğim İp Misina Önerilerinizi Bekliyorum.
Havasından mıdır? Suyundan mıdır? Bizim burada balıklar ekstra uyanık 🙂
Olabildiğince balığın göremeyeceği tarzda misinalar olursa sevinirim. Yazan yazmayan herkese çok teşekkürler.
Ömer kardeşim ip misinalar görünmezlik özelliğinden değil, diğer misinalara göre daha sağlam olduğundan ince kullanabiliyorsun, bu da atış esnasında erimi arttırıyor. Görünmezlik istiyorsan ucuna floracarbon misinadan leader bağlaman gerekir. kolay gelsin.

İp icin butce belirtirsen daha iyi olur fiyatlar cok degisken
Lrf de ip kullanacaksan floro carbon daha iyi olmakla mono kullansanda olur leader kullanmalisin yani ipin ucuna yarim metre kadar gorunmezlik icin misina baglamalisin atis yaparken leader kismi kamisin uc halkasinin disinda kalmali atis yaparken takilma olmasin
floro karbon yerine powerline nın 0.20 monofilament i olur mu?

Back