Lrf Ile Yemli Çinekop Avı

Boğaz tarafında dibi bulmadan balık alamıyoruz. tahminen yüzeyin kaç kulaç altında aldınız.
dip 13 kulaçtı, oltayı dibe indirip yarım kulaç sararak avlandık, ortalama 12 kulaçtaydı balık

Abi tebrik ederim seni ama savagenin mühendisi görse gözleri dolar
aynı şeyi ben düşünüdüm 🙂 mühendisleri çağırıp oğlum bida hesaplayın bu işte bir iş var derdi patron 🙂

Abi 3 dubanın ordamıydın ? 2 gündür çok güzel palamut alıyorlarmış gemportun önünden işten gidemiyoruz maalesef ama güzel av sen 2 hafta sonra gör havalar 5 derecenin altına düşse tutmaktan yorulursun

Abi 3 dubanın ordamıydın ? 2 gündür çok güzel palamut alıyorlarmış gemportun önünden işten gidemiyoruz maalesef ama güzel av sen 2 hafta sonra gör havalar 5 derecenin altına düşse tutmaktan yorulursun
Karacaalideydim İbrahim,
Aynen o haber dün bize de geldi , hatta biri 40 parça palamut almış , artık ne kadar doğru bilemiyorum...
Valla balık göçmeden 2-3 ay daha yaparsam baya güzel olacak

Karacaalideydim İbrahim,
Aynen o haber dün bize de geldi , hatta biri 40 parça palamut almış , artık ne kadar doğru bilemiyorum...
Valla balık göçmeden 2-3 ay daha yaparsam baya güzel olacak

haber doğru abi cumartesi günü denemeyi düşünüyoruz bakalım pazar günü içinde lüfer deneyeceğiz ki çok sağlam alınan bir yer var geçen haftadan beri sana yakın 🙂 şuan arkadaşım gitmiş palamuta bakalım haberleri bekliyorum

haber doğru abi cumartesi günü denemeyi düşünüyoruz bakalım pazar günü içinde lüfer deneyeceğiz ki çok sağlam alınan bir yer var geçen haftadan beri sana yakın 🙂 şuan arkadaşım gitmiş palamuta bakalım haberleri bekliyorum
Lüfer zokalı yemli mi ? uzun olta mı ?
valla bizim ofisin açıklarında tekneler cirit atıyor 🙂

Tebrikler Hakan
Güzel av olmuş
En kısa zamanda lüfere de kavuşman dileğiyle.
Olmazsa bendekilerden ödünç veririm.. 😀
👍👍👍👍👍👍👍
Cansın abim kıyamam sendeki lüferlere...
kısmetse onumuzdeki hafta lüfer ve palamut alırız inşallah güzel haberler gelmeye başladı yavaş yavaş...

👍👍👍👍👍👍👍
Cansın abim kıyamam sendeki lüferlere...
kısmetse onumuzdeki hafta lüfer ve palamut alırız inşallah güzel haberler gelmeye başladı yavaş yavaş...
Bu arada bilmeyenler için de hatırlatayım.
Hepi topu bir tane lüfer yakaladım bu sene, o da tamamen şansına.
Onun havasını atıyorum hâlâ. 😀

Lüfer zokalı yemli mi ? uzun olta mı ?
valla bizim ofisin açıklarında tekneler cirit atıyor 🙂

sizin orası zaten memleketi abi 🙂 yok uzun olta inş ama cumartesi zargan toplayıp livarda bırakmam lazım pazar sabahı için 🙂 zoka için henüz erken bu sene kış gelmedi ki müsait olduğun zaman seni de misafir edelim abi

Back