Lrf Ile Yemli Çinekop Avı

sizin orası zaten memleketi abi 🙂 yok uzun olta inş ama cumartesi zargan toplayıp livarda bırakmam lazım pazar sabahı için 🙂 zoka için henüz erken bu sene kış gelmedi ki müsait olduğun zaman seni de misafir edelim abi
Valla müsait zamana dekgelir ise çok memnun olurum müsafiriniz olmaktan

Günaydin Arkadaşlar,

2 senedir dişliye hasret kalmıştım

Dişli dediysek bildiğiniz çinekop daha lüfere elimizi sürmek nasip olmadı

@Bestnext Nedim Arkadaşımız sağolsun dün beni balığa götürdü , kendisinin güzel bir teknesi var

Hava ilk saatler çok güzeldi, son 45 dakika baya soğudu, balık da kesince avı sonlandırdık.

Yem olarak yarım hamsi , takım olarak 2 li çinekop takımı kullandık (telli beden diyorlar burda) hırsızlı değildi tek iğneli takım.

Bir önceki gün balık çok vardı dedi @Bestnext şansımıza bugun seyrekti ama yine de bu skor 2 yıldır dişli yakalayamayan ben için iyiydi

LRF takımı ile avlandım , suda aşırı derece akıntı olduğundan 40 gram civarı kurşun kullanmak zorunda kaldım , e tabi buda hissiyatı bay baya engelledi bu yüzden çok kaçırdığım balık oldu ama el ile avlanmaya nazaran kesinlikle elden daha hassasdı ve LRF de daha net hissettim dokunuşları ,

Daha güzelleri sizlerin olsun…

@Bestnext beni bi daha balığa götürrrrrrrrrrrrr

f1c17fd3d7dc4a2afff4d0b5fd15e8da.jpg
bd39f5acac9b7c90d0a4001b79ce6f87.jpg
262e6715e7d6604cee388c42d6c29fef.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tebrikler çok keyif almışsınız belli oluyor biz buradan bir kafile kaldıralım tekne kaçkişilik 🙂

tebrikler çok keyif almışsınız belli oluyor biz buradan bir kafile kaldıralım tekne kaçkişilik 🙂
4.50 yerliyurt 🙂
Ufak bi kafile olmasi lazim sanki 🙂
Veya burdan büyük bi tekne kiralayip tüm forumdaslarla bi tur duzenleyebiliriz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar.
Sohbete geç katıldım özür dilerim. Hakan kardeşime bana eşlik ettiği için öncelikle teşekkür ederim.
Güzel sohbet ettik. Her ne kadar benim tekne kurallarımdan biraz sıkılmış görünsede.

Bereketli av oldu. Ama bir akşam önce ben tek başıma 30 parca almıştım yanımdaki misafirim hariç

Siz bu konuşmayı yaparken ben bu linkteki video yu edidlemekle meşkuldum.

Back