Lrf Ile Yemli Çinekop Avı

Merhaba arkadaşlar.
Sohbete geç katıldım özür dilerim. Hakan kardeşime bana eşlik ettiği için öncelikle teşekkür ederim.
Güzel sohbet ettik. Her ne kadar benim tekne kurallarımdan biraz sıkılmış görünsede.

Bereketli av oldu. Ama bir akşam önce ben tek başıma 30 parca almıştım yanımdaki misafirim hariç

Siz bu konuşmayı yaparken ben bu linkteki video yu edidlemekle meşkuldum.

videonuzu yüklendikten hemen sonra izledim 🙂 bir gün sanırım sürü girdi havuzun önüne o gün her kes palamut aldığını söyledi fakat gemlikte özellikle meşhur dubalar ve fil kaya civarında ben henüz tam manasıyla çinekop alanı görmedim. Sizce de palamut için erken değil mi ? 2 hafta önce narlıya gittiğimizde orda kişi başı 40 tan fazla çinekop sarıkanat aldık fakat sular yüzünden çinekopu yakınımızda göremedik

videonuzu yüklendikten hemen sonra izledim 🙂 bir gün sanırım sürü girdi havuzun önüne o gün her kes palamut aldığını söyledi fakat gemlikte özellikle meşhur dubalar ve fil kaya civarında ben henüz tam manasıyla çinekop alanı görmedim. Sizce de palamut için erken değil mi ? 2 hafta önce narlıya gittiğimizde orda kişi başı 40 tan fazla çinekop sarıkanat aldık fakat sular yüzünden çinekopu yakınımızda göremedik
Üstadım palamut söylentileri i bende duydum. Ama kim nerde nasıl aldı bilmiyorum.
Son 4 - 5 gündür deniz akıntısı ( yani sular var) gece eskisi gibi çinekop yapmıyor.
Bir kaç akşam öncesine kadar bende gece 30 - 40 parca aldığım oluyordu.
Bu gün hava poyraz a döndü. Havalar biraz soğursa sanırım hem palamut hemde çinekop lüfer için daha sağlıklı olacak gibi görünüyor.

YouTube sayfamda bir önceki videolarda görseller var. Abone olur ve izlerseniz memnun olurum.

MHA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstad gecen akşam balık yoktu biliyorsun.
Dün akşamda ben çıkmadım ama bütün tekneler erkenden kıyıya indi
Balık olsa kalırlardı.
Biraz hareketlendi. En kısa zamanda program yapalım
Tamamdır Kardeş,
Balık hızlanınca haber verirsin
bu arada poyraz yapmaya başladı deniz baya hareketli rüzgar da kuvvetli

Tamamdır Kardeş,
Balık hızlanınca haber verirsin
bu arada poyraz yapmaya başladı deniz baya hareketli rüzgar da kuvvetli

abi arkadaşlar isterse 7,5 metrelik tekne var bi abimin bir akşamlık alabiliriz gelmek isteyen arkadaşları alırız hem tanışma olur hem balık tutarız tahminimce 10-12 kişi tutabiliriz 🙂 ücretsiz bir şekilde

Back