LRF İstanbul'da problem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dpcappa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şahsi görüşüm LRF için en uygun yer iskelelerdir. Böylece erim derdiniz kalmayacağı gibi, iskeleyi mesken tutan balıklar sayesinde skor şansınız artar. Diğer taraftan jighead ve silikon kombinasyonunu hırsız iğne ile takviye edin. Son olarak LRF'den keyif almak için rüzgarsız yaz akşamları gün batım saatlerini tercih edin. Yazın sabah suyunu yakalamak zordur. sabah 5'te oltayı atman lazım. Eylül Ekim gibi sabah suyuna da gidersiniz. Ama başta dediğim gibi iskele bulursanız çok güzel olur.

Evet ben de bunun sıkıntısını çekmekteyim sanırım. Hani hobiye başlamak isteyen birinin 700 lira harcaması biraz garip bir durum. Ne yapmam gerekli bilmiyorum almış bulunduk. Ve bu camianın daha yardımsever olacağını düşünmüştüm fakat niyeyse insanlar imtina ediyor yardımcı olmaktan. Sonuçta hiç bilmediğimi söylüyorum en ufak bilgi bile yardımcı olur. Youtube'dan bu forumdan falan edindiğim teorik bilgiler başka burada birinin şunu şunu yap demesi bambaşka. Sanırım yeni başlayacak biri için İstanbul'da lrf disiplini oldukça zor gerçekten. İlk dört seferimde de bunun zorluğunu yaşadım ve kendime kızmaktan ''ben salak mıyım'' diye zevk de alamadım. Umarım biraz olsun keyfine varabilirim bu işin. Cevap için teşekkürler.
Arkadaşım o kadar masraf yapmadan önce keşke buraya danışsaydın. Yine 700 harcadın ama elinde tam işine yarayacak malzeme olurdu. Ben lrf yapmıyorum ama yapan arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla genelde 0-8 gr aralıklarında 210 230 cm kamışlar var ve 10luk makineye 0.6mm ip sarıyorlar.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back