Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

lrf kamış önerisi

mırmırcı16

Yeni Üye
Adı
engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba hobidaşlar.bir tane lrf kamışı almak istiyorum.bütçem en fazla 900 tl.hedef balıklar mırmır minekop istavrit.makinam alris 20 makinam var.önerileriniz nelerdir?

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Birkaç ay önce Fujin Salty Ruger 0,8-10 gram aldım, 2-3 kere ava çıkma şansım oldu 1 keresinde istavrite denk geldim sadece kamış beni mutlu etti işimi görüyor. Mırmır ya da minekopta performansı ne olur yakalamadığım için yanlış yönlendirmek istemem. yukarıda önerilen Raijine göre daha alt segment tabi ki benim işimi gördü şimdilik mutluyum diyebilirim.

mırmırcı16

Yeni Üye
Adı
engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tamam arkadaşlar çok teşşekürler. Fujin snipper 230 cm 0.6-8 gr atarlı kamış nasıl olur veya bu kamışı kullanan varsa görüşlerini atarsa sevinirim.

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tamam arkadaşlar çok teşşekürler. Fujin snipper 230 cm 0.6-8 gr atarlı kamış nasıl olur veya bu kamışı kullanan varsa görüşlerini atarsa sevinirim.
Çok esnek bir kamış. Kamış alırken extra fast aksiyon kamış almaya bakın. Arkadasimda sıfır wily nash 210 cm 1-10 atarlı kamış var ex fast aksiyon ve güzel sertlikte bir kamış. Düşünürseniz kendisine yönlendiririm.

mırmırcı16

Yeni Üye
Adı
engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok esnek bir kamış. Kamış alırken extra fast aksiyon kamış almaya bakın. Arkadasimda sıfır wily nash 210 cm 1-10 atarlı kamış var ex fast aksiyon ve güzel sertlikte bir kamış. Düşünürseniz kendisine yönlendiririm.
teşşekkürler.wily nash in ama karbon özeliği düşük olduğunu söylüyorlar.en bariz kanıtı youtube deki kaldırma testleri.bir kamışın içerisinde ne kadar çok fiber varsa o kadar esneklik kaznır.

mırmırcı16

Yeni Üye
Adı
engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
peki shimano fx 210 cm 1-11 gr atarlı kamış nasıl olur veya deneyimleyenler varsa görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim.

mırmırcı16

Yeni Üye
Adı
engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
küçük yeğenim de lrf yapmak istiyor ona da bauer akira 2-8 atarlı kamışı almak istiyorum.o nasıl bir kamış kullananlar varsa yazarsa sevinirim.ara sıra kendim de kullanmak istiyorum o yüzden sordum.

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
teşşekkürler.wily nash in ama karbon özeliği düşük olduğunu söylüyorlar.en bariz kanıtı youtube deki kaldırma testleri.bir kamışın içerisinde ne kadar çok fiber varsa o kadar esneklik kaznır.
Wily nash esnek değil orta sert bir kamıştır. Buradaki ustalarında uygun fiyatlı olarak önerdigi bir kamış tabiki karbon kalitesi ve yüzük kalitesi çok yüksek değil bu fiyata da olması imkansız. Jackson var 2000 liralara cıkarsanız %98 karbon🙂 Shimano da ekstra fast bir kamış fakat 1-2 gramlar arası biraz sağır kaldığı söyleniyor ben kullanmadım.

mırmırcı16

Yeni Üye
Adı
engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
peki wily nash 1-10 mu okuma fuel spin 0-8 mi diye sorsam hangisini söylersiniz?