kudos lıght styl 1 7 kullandım yedek kamışım gayet güzel ama üst parçası kırıldı ve parça bulamıyorum evde saklama koşullarından kırıldı kendisi baya esnek bir kamıştırAbi kudos light style 1-7 nasıldır?
kudos lıght styl 1 7 kullandım yedek kamışım gayet güzel ama üst parçası kırıldı ve parça bulamıyorum evde saklama koşullarından kırıldı kendisi baya esnek bir kamıştırAbi kudos light style 1-7 nasıldır?
full solid kamıştır. 1-7den sonra yenisi çıktı 0.5-5 atarlı. onu tavsiye ederim.Abi kudos light style 1-7 nasıldır?
remixon'a bir mail atarsanız yedek parça bulamadığınıza dair muhakkak yardımcı olacaklardır.kudos lıght styl 1 7 kullandım yedek kamışım gayet güzel ama üst parçası kırıldı ve parça bulamıyorum evde saklama koşullarından kırıldı kendisi baya esnek bir kamıştır
eyvallah teşekkür ederimremixon'a bir mail atarsanız yedek parça bulamadığınıza dair muhakkak yardımcı olacaklardır.
Tşklerbenim fazla bilgim yok ama Favorite White Bird ayarında diye okudum
(link)
buradan bakabilirsin
bende shimano alivio var kamış bildiğin odun aksiyon hiç vermiyor
sana tavsiyem ucuz birşey alma çok pahalıda alma 250-350 arası çok güzel kamışlar var
sevagear markasına bakabilirsin
Favorite White Bird bakabilirsin
Kudos 2.8 grm olanını aldımfull solid kamıştır. 1-7den sonra yenisi çıktı 0.5-5 atarlı. onu tavsiye ederim.
bahsettiğiniz storm herhalde? ceymar 10 ve kairiki 0.06 ile kullandım ve hala kullanıyorum çok zevkli kamıştır. 0.5gr atıyordum genelde hala hissiyat veriyordu geçerli bir kamış pişman etmez.Kudos 2.8 grm olanını aldım
.umarım pişman olmam
Kudoa 2.8 grm aldım.230 tl
Hayırlı Olsun pişman olmazsınız bende Kudos 2-8 kullanıyorum ,1-7 olanı fazla yumusak kalıyorKudos 2.8 grm olanını aldım
.umarım pişman olmam