Lrf Kamış Tavsiye

hayırlı olsun, bende bu aralar lrf kamış alıp almamak arasında gidip geliyorum aklımda sevagear ccs 213 0,5-7 gr atarlısı var

Lrf ile ist boğazında ne tutmayı planlıyorsun ?

Son düzenleme:
hayırlı olsun, bende bu aralar lrf kamış alıp almamak arasında gidip geliyorum aklımda sevagear ccs 213 0,5-7 gr atarlısı var

Kamışı 1 sezondur kullanıyorum. Erimi hassasiyeti çok güzel. 500-600 gr balığı sudan kesemiyorsunuz, fazla bükülüyor ancak silikon aksiyonlarını çok iyi veriyor, jig de de başarılı diyebilirim. Boğazda, akıntısız yerlerde kullanmanızı tavsiye ederim LRF yapacaksanız.

Kamışı 1 sezondur kullanıyorum. Erimi hassasiyeti çok güzel. 500-600 gr balığı sudan kesemiyorsunuz, fazla bükülüyor ancak silikon aksiyonlarını çok iyi veriyor, jig de de başarılı diyebilirim. Boğazda, akıntısız yerlerde kullanmanızı tavsiye ederim LRF yapacaksanız.
işte bende shimano alivio olduğu için bu hassasiyeti yakalayamadım bildiğin odun azda para değil 120 tl verdim 2 yıl önce işte bir 120 daha ekleseydim savegear alırmışım o zamanlar, fazla kurcaladıkça insanın aklı başka yerlere kayıyor jakson da var aklimda ne diyeyim jackson ocean 0.8-10 gr atarlısı 🙂

kılıç balığı,orkinos,büyük beyaz,van gölü canavarı sizce şansım nedir ?
Boğazda bu balıkları tutmanız çok zor hocam bence hiç uğraşmayın ama maltepe dolgu alanından orkinos ve kılıç balığı alan arkadaşları duydum

Back