Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Kamış Tavsiye

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hayırlı olsun, bende bu aralar lrf kamış alıp almamak arasında gidip geliyorum aklımda sevagear ccs 213 0,5-7 gr atarlısı var
Lrf ile ist boğazında ne tutmayı planlıyorsun ?

Son düzenleme:

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
kılıç balığı,orkinos,büyük beyaz,van gölü canavarı sizce şansım nedir ?
Sıkı çalışmayla bu balıkları yakalarsınız 5 dk atış sonra bankta oturup 2 saat beklerseniz şansınız çok zor.

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hayırlı olsun, bende bu aralar lrf kamış alıp almamak arasında gidip geliyorum aklımda sevagear ccs 213 0,5-7 gr atarlısı var
Kamışı 1 sezondur kullanıyorum. Erimi hassasiyeti çok güzel. 500-600 gr balığı sudan kesemiyorsunuz, fazla bükülüyor ancak silikon aksiyonlarını çok iyi veriyor, jig de de başarılı diyebilirim. Boğazda, akıntısız yerlerde kullanmanızı tavsiye ederim LRF yapacaksanız.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kamışı 1 sezondur kullanıyorum. Erimi hassasiyeti çok güzel. 500-600 gr balığı sudan kesemiyorsunuz, fazla bükülüyor ancak silikon aksiyonlarını çok iyi veriyor, jig de de başarılı diyebilirim. Boğazda, akıntısız yerlerde kullanmanızı tavsiye ederim LRF yapacaksanız.
işte bende shimano alivio olduğu için bu hassasiyeti yakalayamadım bildiğin odun azda para değil 120 tl verdim 2 yıl önce işte bir 120 daha ekleseydim savegear alırmışım o zamanlar, fazla kurcaladıkça insanın aklı başka yerlere kayıyor jakson da var aklimda ne diyeyim jackson ocean 0.8-10 gr atarlısı :)

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
kılıç balığı,orkinos,büyük beyaz,van gölü canavarı sizce şansım nedir ?
Boğazda bu balıkları tutmanız çok zor hocam bence hiç uğraşmayın ama maltepe dolgu alanından orkinos ve kılıç balığı alan arkadaşları duydum

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
işin sırrı o zaten 5 dk çalışıp 2 saat yatmak
hımmzzz sanırım ps4 merasına baktınız son zamanlarda ps4 merasında güzel balıklar yakalanıyor imiş bi ara uğrayın eliniz boş dönmez orda.