Lrf Kamış Tavsiyesi

RzaFcc

Üye
Tepki
77
Ödül
23
Herkese merhabalar..🙂

Forumda bir kaç gün önce surf için kamış tavsiyesi almıştım. LRF tekniğine karşıda bir merakım var ve bu surf avına giderken yanımda bir takım bulundurmak istiyorum.
Elimde tatlı su için aldığım aşağıda ki takım var.

(link)
(link)

Kamış 40-80 atar olduğundan LRF bir kamış istiyorum.
150 Tl bandında Dead Ringer 10 ile takım yapabileceğim, 2,5-3gr jig head ve max 7-8 gr a kadar baby jig ile kullanabileceğim bir kamış almak istiyorum.

Konu hakkında bir kaç gündür araştırıyorum. 2 model buldum,
(link)
(Dead Ringer 210 cm 2-12 gr olan modelide olabilir)
(link) (Balza'nın özellikle kılıfı çok hoşuma gitti 😀😀)

Bu iki modeli kullanan yada bu fiyat aralığında tavsiyelerinizi bekliyorum..😵
Paylaşacağınız görüş ve bilgiler için şimdiden
Teşekkür ederim 👍👍👍

Bence 2 kamış da aynı segmentte, balzanın kılıf avantajı var, okumanın yedek parça bulma ve 1 gr fazladan atar değeri avantajı var. Tamamen sizin zevkinize kalmış yani 🙂 Tabi ki bu 2 modelle sınırlama yapmamakta fayda var. 7-8 gr'lık jigler için üst atar değeri 10 gr olan bir kamış uzun vadede daha sağlıklı olur.

Son düzenleme:
7-8 gr. baby jigler düşündüğünüz kamışların üst atar sınırında. O konuda endişem var. Atar aralığını bu anlamda gözden geçirmenizde fayda olabilir.
Ayrıca faworite white bird ve fujin kamışları her ne kadar kullanmasam da bence araştırmak faydalı olabilir. Kendi kullandığım nomura akira da belki seçenekleriniz arasına girebilir diye yazayım...
Şimdiden rastgele.

Herkese merhabalar..🙂

Forumda bir kaç gün önce surf için kamış tavsiyesi almıştım. LRF tekniğine karşıda bir merakım var ve bu surf avına giderken yanımda bir takım bulundurmak istiyorum.
Elimde tatlı su için aldığım aşağıda ki takım var.

(link)
(link)

Kamış 40-80 atar olduğundan LRF bir kamış istiyorum.
150 Tl bandında Dead Ringer 10 ile takım yapabileceğim, 2,5-3gr jig head ve max 7-8 gr a kadar baby jig ile kullanabileceğim bir kamış almak istiyorum.

Konu hakkında bir kaç gündür araştırıyorum. 2 model buldum,
(link)
(Dead Ringer 210 cm 2-12 gr olan modelide olabilir)
(link) (Balza'nın özellikle kılıfı çok hoşuma gitti 😀😀)

Bu iki modeli kullanan yada bu fiyat aralığında tavsiyelerinizi bekliyorum..😵
Paylaşacağınız görüş ve bilgiler için şimdiden
Teşekkür ederim 👍👍👍

Bulabilirseniz bu kamisa da bakin.

(link)

Balza mi okuma mi derseniz okuma daha iyidir.

Balzanin kamisi gorundugu kadar iyi degil bilginiz olsun.. v system kamis kilifi gibi kaliteli degil, ustune bisey gelse kamis kirilir.. 3-15 atarlisi var bende baya esnek bir kamis, 1-7 nasil bilemiyorum..

Balzanin kamisi gorundugu kadar iyi degil bilginiz olsun.. v system kamis kilifi gibi kaliteli degil, ustune bisey gelse kamis kirilir.. 3-15 atarlisi var bende baya esnek bir kamis, 1-7 nasil bilemiyorum..

Bende kılıfı na aldanıp 1-7 sipariş etmiştim
Çok yumuşak geldi kamış 🙁
Kilifa tav olmuştum, onuda beğenmedim ve iade ettim

😉

(link)r (link) (link) (link) (link) Teşekkür ederim.
Aslında Dead Ringer makineye aynı model Dead ringer kamış takımı yapmak istiyordum. Fakat hafta sonu forumda biraz daha araştırma fırsatım oldu.
Fujin Salty Rugger 0,8-10 gr ve Favorite White Bird WB-732UL-S LRF Kamış 219cm 1-7gr 200tl limitinde bu iki model üzerinde daha çok duruluyor.
Fakat internette satışına rastlamadım :acpsnr:

Aslında Dead Ringer makineye aynı model Dead ringer kamış takımı yapmak istiyordum. Fakat hafta sonu forumda biraz daha araştırma fırsatım oldu.
Fujin Salty Rugger 0,8-10 gr ve Favorite White Bird WB-732UL-S LRF Kamış 219cm 1-7gr 200tl limitinde bu iki model üzerinde daha çok duruluyor.

(link)

Telefonla irtibata geçerek olup olmadığını öğrenin ona göre bakın 😉

rastgelsin

Eger bulabilirseniz fujin alin bu iki secenek icinde

Eger bulabilirseniz fujin alin bu iki secenek icinde
Favorite üzerinde çok durulmuş açıkcası o daha ilgimi çekmeye başladı. Fakat iki üründe internet satışı olan yerlerde bulunmuyor. Fujin Salty Runner dışında öneriler varsa onlarada açığım. Ürünü bulamadıktan sonra yapacak pek birşey yok..

Back