Lrf kamış ve makine önerisi

Mikail545454

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Hayırlı geceleriniz olsun 2000 tl altında lrf kamışı önerirmisiniz ve ona yakışacak bir makine Fujin Sniper 205 Cm 0.8-8 Gr Lrf Kamışı ben buna baktım nasıl kamış yem olarak bıdık ve zıpır ayriyetten silikon vb. atmak istiyorum yeni başlıyorum

Merhabalar.
Makine olarak bu kamışa 1000 lik veya Max 1500 lük 160 gramları geçmeyen bir makine alırsanız sanki daha uyumlu olur gibi.

aşağıdaki linklerden makine incelemelerine ulaşabilirsiniz.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Merhabalar.
Makine olarak bu kamışa 1000 lik veya Max 1500 lük 160 gramları geçmeyen bir makine alırsanız sanki daha uyumlu olur gibi.

aşağıdaki linklerden makine incelemelerine ulaşabilirsiniz.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Ryuji Airlight X 2000S LRF Olta Makinesi Nasıl abi

Güzel makinadır. kullanışlıdır. sadece bakımını iyi yapman gerek (tatlı suyla durulama yağlama) yoksa 3. 4. kullanımlarda hafif gıcırdama sesi gelmeye başlar.

Abi ayriyetten 1000 lik makinesi var aynı marka aynı model tercihim hangi yönden olmalı ve misinayla lider önerisi yapabilir misin misina ve lider 700-800 tl bandında

Son düzenleme:
hafiflik olarak 2000 likte hafif zaten. hem lrf de hem light spinde kullanabilirsin çok yönlü olarak. ben misina da gosen den başka birşey kullanmıyorum. misina önerisini diğer arkadaşlar yapabilir sanırım. çünkü hep gosen kullandım pahallıdır ama beni hiç üzmedi. liderde nippon ghost ve seaguar premium kullanıyorum ben gayet kaliteli ve iş görüyor.

Back