Hayırlı olsun, başkalarının yorumlarını dinlemeyin makinenizle ilgili özellikle merada. Bence pişman olmayacaksınız.Bir çılgınlık yapıp sg2 1000 fd aldım
Hayırlı olsun, verimli avlar versin.🙏Bir çılgınlık yapıp sg2 1000 fd aldım
Teşekkür ederim , tabikide öyle yorumları dikkate almıyorum umarım pişman olmamHayırlı olsun, başkalarının yorumlarını dinlemeyin makinenizle ilgili özellikle merada. Bence pişman olmayacaksınız.
Teşekkür ederimHayırlı olsun, verimli avlar versin.🙏
Güle güle kullan, Hayırlı uğurlu olsun. Ana milin dibini ve line rollerın düzenli olarak sadece 1 damla yağla bakımını yaparsan yıllarca sorunsuz kulanırsın.Bir çılgınlık yapıp sg2 1000 fd aldım
Bugün denemek için çıktım. İpi halkalardan geçirdim , snapin düğümü atarken kamış çıt diye kırıldı ucundan. Atış bile yapmadan🙂 Gidip tamir ettirdim , 3 cm kadar kısaldı kamışO zaman bol avlar size. Fotoğraflarınızı merakla bekliyorum
Bugün denemek için çıktım. İpi halkalardan geçirdim , snapin düğümü atarken kamış çıt diye kırıldı ucundan. Atış bile yapmadan🙂 Gidip tamir ettirdim , 3 cm kadar kısaldı kamış
Şans .. anlık gelişti. Ucundan 2 3 cm kısaltınca orijinal yüzüğü de uymadı , deliğe girmedi kamışın ucu. Başka yüzük kullanmak zorunda kaldı tamir eden arkadaş. Orjinalinden biraz büyük oldu sadeceÇok geçmiş olsun. Neredeyse 5 kg bir akbalık çektim tabi çok uzun sürdü, gevşek bir kalama ve kamış esnekliğine dikkat ederek ama kamış dayandı. Sizin nasıl böyle bir talihsizlik yaşadığınızı anlamadım 😔