LRF Kamış ve Makine Tercihinde Tek Marka var; Mahlası 'reelmaster' Olan Akif Abi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darkone
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zaman bol avlar size. Fotoğraflarınızı merakla bekliyorum
Bugün denemek için çıktım. İpi halkalardan geçirdim , snapin düğümü atarken kamış çıt diye kırıldı ucundan. Atış bile yapmadan🙂 Gidip tamir ettirdim , 3 cm kadar kısaldı kamış

Bugün denemek için çıktım. İpi halkalardan geçirdim , snapin düğümü atarken kamış çıt diye kırıldı ucundan. Atış bile yapmadan🙂 Gidip tamir ettirdim , 3 cm kadar kısaldı kamış

Çok geçmiş olsun. Neredeyse 5 kg bir akbalık çektim tabi çok uzun sürdü, gevşek bir kalama ve kamış esnekliğine dikkat ederek ama kamış dayandı. Sizin nasıl böyle bir talihsizlik yaşadığınızı anlamadım 😔

Çok geçmiş olsun. Neredeyse 5 kg bir akbalık çektim tabi çok uzun sürdü, gevşek bir kalama ve kamış esnekliğine dikkat ederek ama kamış dayandı. Sizin nasıl böyle bir talihsizlik yaşadığınızı anlamadım 😔
Şans .. anlık gelişti. Ucundan 2 3 cm kısaltınca orijinal yüzüğü de uymadı , deliğe girmedi kamışın ucu. Başka yüzük kullanmak zorunda kaldı tamir eden arkadaş. Orjinalinden biraz büyük oldu sadece

Back