LRF Kamış ve Makine Tercihinde Tek Marka var; Mahlası 'reelmaster' Olan Akif Abi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darkone
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim şuan kamışta durum bu şekilde. Uc halkanın orjinaline göre daha büyük olması kötü etkiler mi bilmiyorum. Ağır gelip tekrar kırar mi ne olur zamanla göreceğim IMG_20221209_234642.jpg

Son düzenleme:
Spin ve surfe göre çok dikkatli davranmak gerekiyor lrf kamışa . Özellikle en ucu çok ince . İnşallah kirmazsin🙂 Baştan bir şok yaşıyor insan, Allah'tan ben tamir yapabilecek birini buldum yakınlarda birşey oldu mu ona gidebiliyorum, 360 Shimano vengeancenin yüzüğünü de aynı kişiye yaptırmıştım. Eğer ki olmasa çaresiz olmak daha zor olur diye düşünüyorum. Servise gönder , kullanıcı hatası dememelerini bekle vs vs bir sürü stres olur
Benim olmayan bir major un katiliyim 😅 azcık tecrübe var 😅

10 gr kurşunda , yemlide bile o sesi duymadım Allaha şükür. Aynı noktadan ve aynı şekilde kırılması ya seri üretim hatası yada atış sitilinden kaynaklı sahte sürtmesi gibi göründü bana. Garantiden çıkacak Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.
Üstadım benim, sahte sürmesi mümkün değil yoksa kalp krizi geçiririm. Biraz delilik seviyesinde takıntılıyım o konuya. Arka arkaya aynı olayın yaşanması bence üretilen seriden kaynaklı sizin dediğiniz gibi. Yoksa taze lrf avcısı değiliz ki siz bunun farkındasınız 😌

Üstadım benim, sahte sürmesi mümkün değil yoksa kalp krizi geçiririm. Biraz delilik seviyesinde takıntılıyım o konuya. Arka arkaya aynı olayın yaşanması bence üretilen seriden kaynaklı sizin dediğiniz gibi. Yoksa taze lrf avcısı değiliz ki siz bunun farkındasınız 😌
Ömer kullanıcı bazında değil genel olarak düşüncemi yazdım. Şahsi olarak algılama. Konuyu takip eden herkes bunlar dışında 3. bir olasılık veya tecrübesi varsa paylaşsın diye..

O senin saygından canım kardeşim. Ama garanti sana hata bulursa , Kamışı görmediğim halde ben bile garantiye inanmam. 🤣

Abi aradım direk remixonu durumu anlattım. Sorunu gidereceğini söyledi. Tekrar olursa yenisini ya da farklı modelle değişim isteyeceğimi söyledim. Yardımcı oluruz dedi

Back