LRF Kamış ve makinem uygun mu?

karadeniz55

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
3
(link)

(link)

-Şuan elimde bunlar var lrf için uygun mu?

-Eğer uygun değilse makine için bütçem yok ama ucuz yollu kamış alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

toprağım makine çok güzel kullanışlı markası da iyi boyutu da. ancak kamış uygun değil. kamış atar aralığı 1-11 yada 3-15 gibi hafif sahteleri silikonları ya da jigleri atmaya uygun olmalı. boyu da biraz daha kısa olmalı diye düşünüyorum. bunlar benim naçizane tavsiyelerim. rastgelsin toprağım.

shimano catana 2.40 1-11 gr atarlı kullanıyorum yeni başladım hatta set geldiği hafta lodos patladı ama ona rağmen marina içinde deneme şansım oldu rüzgara karşı 2.5 gr jigi atış mesafesi gayet iyidi aksiyon çok güzel benim acemi olarak tavsiyem 80-90 tl arası bir kamış.tabi üstadların tavsiye edeceği marka modellerde olacaktır bende merak ile bekliyorum tavsiyeleri.

kamisin cok yuksek atarli. Makine kafa boyu uygun ama nedense cok az agir. Yani uygun ama biraz yorabilir. Kesinlikle kamis 1-11 atarli olmali. ya da senin ileride kazanacagin stile gore daha dusuk olabilir. hayirli avlar.

Okuma Dead Ringer DRG-25
Okuma Luremania 6'1" 3-12 gr

bende bu setle LRF kervanına katıldım jig head ve silikon tavsiyelerinizi bekliyorum 🙂

Daiwa crossfire 2-8 gr 220 boy 85 tl
Shimano catana 1-11 gr 210 boy 80 tl
Mebaru salty rugger 05-7gr 2.20 boy 140 tl
Savagear parabelum 05-7 gr 210 boy 140 tl
Cinnetic explorer rockfish 05-7 gr yada 1-11 gr 220 boy 150 tl

Bu kamşları türkiyede rahatlıkla bulabilirsiniz fiyatla +- 10tl oynayabılır bırde pazarlığa bakar 😀 başlangıç ve orta segmentte işinizi görecek kamışlardır.
Daha üst düzey bir kamış isterseniz tavsiye edebilirim ancak bunlar türkiye şartlarında işinizi fazlasıyla görecektir.Rasgele

Back