lrf kamis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trakonya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam atışta yeterli gelmemiş size ama yeni takım almadan önce atış sorununu çözelim. Atış mesafeniz kaç metre civarıydı jiglerle. Jighead ile de çok büyük atışlar beklemeyin. 10metre civarı benim için ideali jighead ile. Jig ise 30metre civarı atıyorum sanırım. Jigheadlerde 3gram kullanıyorum max. Genelde de hissedilebilirlik açısından 2gr jighead kullanıyorum. Sizin catanada bulamadığınızı bize söylerseniz yeni takımınız konusunda da burda herkes yardımcı olabilir.

Hocam atışta yeterli gelmemiş size ama yeni takım almadan önce atış sorununu çözelim. Atış mesafeniz kaç metre civarıydı jiglerle. Jighead ile de çok büyük atışlar beklemeyin. 10metre civarı benim için ideali jighead ile. Jig ise 30metre civarı atıyorum sanırım. Jigheadlerde 3gram kullanıyorum max. Genelde de hissedilebilirlik açısından 2gr jighead kullanıyorum. Sizin catanada bulamadığınızı bize söylerseniz yeni takımınız konusunda da burda herkes yardımcı olabilir.
Büyük atışlar mutlaka beklemiyorum 50 60 mt gibi sadece kamisa hakim olan ben değilmişim gibi atarken 1_11 atis aralığı olmasına rağmen 3 gr bayby jig kullandım nereye attigimi geçtim hissiyat hiç yok kamista ağırlık veya başka hiç hiç birşey dibe batıyor mu onu bile anlamadım aksiyon veriyorum ufakta olsa nir bakmmisdin jig kiyidan cikiyor

O zaman kamış sizi pek memnun etmemiş. Favorite kamış şu sıra çok duyuyorum iyi bi kamış olmasa engin abi önermezdi. Ben de savagear 0.5-7gr kamış kullanıyorum. 2gramı hissetmekte zorlanmıyorum.

Bu arada Alper in de dediği gibi Savage gear kullandim gayet guzel
Benim amacim pisman olmamak ve sogumamak sizlerden ve cvp verecek arkadaşlardan şimdiden tsk ederim buradaki sonuçlardan fikir cikartip uygun ve düzgün bir takim alacağıma eminim

Abi takımım şu savagear 0.5-7gr. Makine rarenium 2500kullanıyordum ama büyük geldi exage 1000fd aldım. Savagear ile 1gram hiç kullanmadım. Benim jigheadlerim 2.2gram 2gram ve 3gram. 2.2 gram ile tuttuğum balığı atayım buraya. Kamışla kaldırıp çıkardım 700gramı. Zorlamadı bile. Kamış çok ince şık ve kaliteli. Favorite kullanmadığımdan kıyaslayamam ama daiwa 2-8den geçtim bu kamışa. Daiwa çok sertmiş. Bu çok üst sekmenti gibi geldi. Sana bu kamıştan aldıralım pişman etmez seni.

Makina ne var aklında piyasada Lrf makinası kıtlığı var resmen
Bahadır abi exage bir tane mutlubalıkçılıkta kaldı. Başka da yok elinde. Herkes gelecek de gelecek diyor. Dediğin gibi piyasada talep çok ama mal yok. Lrf kullanıcı beklenmedik şekilde arttı anlaşılan.

Back