lrf kamis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trakonya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abi takımım şu savagear 0.5-7gr. Makine rarenium 2500kullanıyordum ama büyük geldi exage 1000fd aldım. Savagear ile 1gram hiç kullanmadım. Benim jigheadlerim 2.2gram 2gram ve 3gram. 2.2 gram ile tuttuğum balığı atayım buraya. Kamışla kaldırıp çıkardım 700gramı. Zorlamadı bile. Kamış çok ince şık ve kaliteli. Favorite kullanmadığımdan kıyaslayamam ama daiwa 2-8den geçtim bu kamışa. Daiwa çok sertmiş. Bu çok üst sekmenti gibi geldi. Sana bu kamıştan aldıralım pişman etmez seni.
Tsk ederim sağol

Bahadır abi exage bir tane mutlubalıkçılıkta kaldı. Başka da yok elinde. Herkes gelecek de gelecek diyor. Dediğin gibi piyasada talep çok ama mal yok. Lrf kullanıcı beklenmedik şekilde arttı anlaşılan.
Aynen öyle kamis var makina yok bence birazda insanlar ne olacak 2500 kullanayım masraf çıkmasın diyorlar o yüzden çoğu magza getirmiyor galiba 1000 lik makina

Ben de savagear 0,5-7gr atarlı 210cm lik kamış kullanıyorum. Tubular uçlu bir kamış. Ben de çok memnunum. İp misina ile kullanınca hem atış erimi yükseliyor hem de hissiyat daha yüksek seviyede oluyor. Yani kamışı savagear yapıp 0.6'lık veya 0,8'lik de bir ip misina kullanırsanız sorunlarınız en aza iner. Hem atış mesafesi artar hem de en ufak vuruşu hissedersiniz. Kamış gerçekten önemli shimano alivio da var ben de ama savagear ile aynı jigheadi çok daha uzağa atıyorum. Misina da hassasiyet açısından çok önemli. Mono misinalarda esneme payı daha yüksek olduğu için ip misinaya göre hissiyatı daha düşük. Mono misina kullanacaksanız da 0.12-0.16 arası bir tercih iyi olur.

Back