Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF KLİPS ÖNERİSİ

Dryygt

Yeni Üye
Adı
Yigit
Kan Grubu
A Rh Negatif
Arkadaşlar 0-5 gr kamış kullanıyorum .lrf klipsim vardı ancak tükenmek üzere ve nerden aldığımı haırlamıyorum internetten sipariş vereceğim ama bazı klipler çok ufak oluyor açılırke kırılıyor veya takamıyorum bazılarıda büyük şişman kalıyor. elindeki ince ve scıp kapaması kolay . çok falz gidemyorum balıga zaen 2 paket alsam baya gidiyor. ince telli ve acıp kapatması kolay klip önderisi olan var mı?

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Bağımlılık yapabilir şimdiden söyleyeyim bu klipsi kullandığım günden beri diğer klipsleri kullanamıyorum parmaklarım büyük olduğu için 000 snap alsam küçük geliyor büyük alsam lrf ye uymuyor başka ince yapılı snaplar denk gelecek trofe balıkta güven vermiyor bu model ile 1.5 kilo tral sayısız çinekop sarıkanat çektim hiçbirinde açılma gibi bir sorun yaşamadım snapın kullanımı oldukça basit sadece yemi zıplatarak geçiriyorsun shorejig de kullandığım snaplerin yarım hali gibi ve çok pratik..
Sürpriz balık gelmeyecek ve sadece istavrite odaklı avda ise Fast Clip bu modelin japonya dan gelen bir versiyonunu kullanıyorum elimdeki bittiğinde bunu kullanmaya başlayacağım daha önce kullandım sürpriz gelen 37 40 cm civarı eşkinayı da yine açmadan getirmemi sağladı ama istavrit dışında çok güvenmemek lazım